Gyldendal

Vi er partner med Gyldendal.

 

Les mer om Gyldendal på hjemmesidene deres.

Conexus

Vi er partner med Conexus.

 

Les mer om Conexus på hjemmesidene deres.

Eplehuset

Vi er partner med Eplehuset.

 

Les mer om Eplehuset på hjemmesidene deres.

Evry

Vi er partner med Evry.

 

Les mer om Evry på hjemmesidene deres.

Dustin

Vi er partner med Dustin Norge.

 

Les mer om Dustin på hjemmesidene deres.

Interactive

Vi er partner med Interactive Norge.

 

Les mer om Interactive på hjemmesiden deres.

3 Step IT

Vi er partner med 3 Step IT.

 

Les mer om 3 Step IT på hjemmesiden deres.

Apple

Vi er autorisert forhandler av Apple.

 

Les mer om Apple på hjemmesiden deres.

St. Bon Voiage

Det er jo selvsagt ikke det som skolen heter. Og så er det nok skrevet feil også… Men noe skal man jo skrive. Det er jo selvsagt ikke det som skolen heter. Og så er det nok skrevet feil også… Men noe skal man jo skrive. Det er jo selvsagt ikke det som skolen heter. Og så er det nok skrevet feil også… Men noe skal man jo skrive.

Britannia Village Primary School

Møt Linda-May og hennes lærere og elever. Du ser med en gang at dette er en annerlede skole…Møt Linda-May og hennes lærere og elever. Du ser med en gang at dette er en annerlede skole…Møt Linda-May og hennes lærere og elever. Du ser med en gang at dette er en annerlede skole…Møt Linda-May og hennes lærere og elever. Du ser med en gang at dette er en annerlede skole…Møt Linda-May og hennes lærere og elever. Du ser med en gang at dette er en annerledes skole…

BETT

Torsdag/ fredag: BETT – et must for den digitale skolelederen. Her møter du alle de digitale strømningene som har vært, er og kommer de nærmeste årene. Messehallen er gigantisk. Finnes det noe i skjæringspunktet læring og IKT så er dette stedet. Her er også en rekke norske utstillere, f.eks Rikt. Det går en rekke parallellsesjoner med talere som er vel verdt å få med seg. Utfordringen er hvordan man skal orientere seg i det hele. For de som ev ikke får plass på Apple ELS på torsdag legger vi opp til besøk til BETT. Avstanden fra hotellet er ca 30 min og vi setter opp buss. Du kan jo også velge å bli en dag ekstra og besøke BETT på fredag.

Apple ELS

Torsdag: Apple European Leadership Summit (ELS) er legendarisk. Det er neppe noe i løpet av BETT-uka som overgår denne dagen som er fullspekket med sterke inntrykk. Du møter lærere som deler av sine erfaringer. Elever som viser hvorfor de er så begeistret for læring med iPad. Talere som deler, utfordrer og inspirerer.
Ettersom antall plasser er begrenset er det alltid stor rift om disse. I år har vi flere enn noen gang tidligere og vi regner med at alle som melder seg på innen fredag 18 nov er sikret plass. Men skynd deg for å være sikker!