Lede innovasjonsprosesser

London tirsdag 23. – torsdag 25 / fredag 26. januar 2018
For fjerde gang arrangerer vi seminar for skoleledere og -eiere i London i løpet av BETT-uka. Sist var det 110 deltagere, men antallet vokser for hvert år og denne gang har vi 150 plasser.
Vi jobber hardt for å gi deg et spennende og inspirerende program gjennom skolebesøk, seminardager og besøk på Apple ELS og BETT. Det mest verdifulle er ofte diskusjonene med skoleledere som på samme måte som deg ser behovet for endring og innovasjon.

Program for dagene

Man 22 Avreise kveld til London Ankomst hotell ca kl 22:30
Tir 23 Seminardag: Lede innovasjonsprosesser kl 09:00 til 15:30, middag kl 20
Ons 24 Skolebesøk først og (opsjon) BETT på slutten av dagen Avreise 08:30, til BETT ca kl 13:30
Tor 25 Seminardag: Lede innovasjonsprosesser Kl 09:00 til 15:30, middag kl 20
Fre 26 Apple ELS / BETT, hjemreise Avreise kl 08:15, Buss til Gatwick kl 15:15

Sponsorer

Seminaret er finansiert med deltakeravgift og støtte fra utvalgte sponsorer.  Målet er en konferanse uten fortjeneste, noe som betyr at våre sponsorer bidrar til å begrense seminaravgiften.  Vi er derfor særdeles takknemlige våre sponsorer!

Den innovative skoleleder

Vi lever i en spennende tid med nye muligheter og utfordringer. Teknologi bidrar til at yrker er på vei til å forsvinne mens andre kommer til. Opplæringslovens formålsparagraf slår fast at skolen sammen med hjemmet skal «opne dører mot verda og framtida.»
Skal vi kunne ta dette ansvaret kreves ledere som ser mulighetene og som kan vise vei!

Gjennom seminardagene på tirsdag og torsdag får du høre skoleledere som har erfaring fra innovasjon på sin skole. Det er lagt opp til mye samarbeid slik at du lettere skal kunne omsette det du hører til planer.

Seminaret

De to seminardagene tirsdag og torsdag skal vi jobbe godt med temaet å lede innovasjonsprosesser. Du vil få del i erfaringer som andre skoleledere har gjort seg og vi skal besøke skoler som har vært gjennom spennende innovasjonsprosesser for å lære av dem. Men om dette skal kunne bli til kompetanse hos deg som skoleleder er det ikke nok å høre. Vi må også jobbe med temaet. Derfor har vi i år med oss sterke ressurser på skoleutvikling som vil lede oss i en rekke spennende prosesser. Til venstre ser du noen av de som vil dele med oss disse dagene. Du kan glede deg til å bli utfordret!

Trykk på bildene for mer informasjon

Skolebesøk

Onsdag velger du mellom flere skoler hvilken du vil besøke. Skolene ligger i East London og har overvekt av tospråklige elver. Dette er skoler som tidligere kjempet med en rekke utfordringer. Takket være bevisst skoleledelse som valgte å utvikle skolen sin er de i dag ”outstanding” i følge Ofsted. Her har vi mye å lære om innovative prosesser som leder til endring.

Apple ELS

Education Leadership Summit (ELS) er en fantastisk dag fullspekket med opplevelser i suveren Apple-stil. Her får du ideer til hva iPad kan brukes til i undervisningen og inspirasjon til å utfordre dine elever og lærere.
Det er alltid stor rift om plassene, og derfor bør du melde deg på NÅ for å sikre din plass.  Vi vil fjerne muligheten til ELS påmelding når dagen er full.

BETT

Interessert i 3D-print, koding, roboter og droner? Her finner du det meste – og litt til. Gjennom hele dagen serveres forskjellige foredrag på en rekke scener. Etter skolebesøket på onsdag reiser de som vil til BETT. Du kan også velge BETT på fredag i stedet for Apple ELS. Om du vil ha med deg det meste kan du selvsagt også bli igjen til lørdag og få med deg messens siste dag.

Sammen med kolleger

I London får du dager sammen med kolleger hvor du kan konsentrere om å tenke framtid og innovasjon. For at vi skal få anledning til å reflektere over alle inntrykkene er det satt av tid til diskusjoner mellom innslagene. På kvelden møtes vi uformelt og spiser sammen. Fra tidligere år vet vi hvor verdifullt det er å kunne bygge sterke nettverk.

Hva med det digitale?

Vi som har lett etter engelske skoler som har noe spennende å vise fram på det digitale vet at det er vanskelig. Det skyldes at eksamen fortsatt er papirbasert, og elevene øves opp for best å kunne imøtekomme de kravene. Men en rekke skoler har fantastiske resultater å vise til på bakgrunn av godt pedagogisk håndverk. Det er slike skoler vi skal besøke. På våre egne konferansedager tirsdag og torsdag vil vi fokusere mye på det digitale. Så får du masse digitalt input fredag på Apple ELS og på BETT.
Vi gleder oss til spennende dager sammen med deg!

Fra dør til dør

Når du reiser med oss slipper du å tenke på det praktiske. Vi setter opp busser mellom alle arrangementer. Vi ordner med hotell, restaurant og skaffer inngang på Apples ELS. Flyet ordnes gjennom reisebyrået om du ønsker det. Det eneste du skal tenke på er det faglige utbyttet. Velkommen til dekket bord!

The Tower Hotel

Vi var veldig fornøyd med hotellet sist og ser ingen grunn til å endre. Som du ser fra bildene er The Tower Bridge nærmeste nabo. På andre siden av hotellet finner vi St. Catharinas Dock som er et hyggelig område med en rekke utesteder. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for turer enten langs Themsen eller mot City. Hotellet som har 4 stjerner er hyggelig og med god frokost. Vel møtt!

© Opphavsrett Rikt AS