Det er nå foreløpig fullt på Apple ELS. Vi forsøker å få flere plasser. Venteliste er opprettet og man prioriteres i den rekkefølge man melder seg på. Det er nå foreløpig fullt på Apple ELS. Vi forsøker å få flere plasser. Venteliste er opprettet og man prioriteres i den rekkefølge man melder seg på.

London tirsdag 24. – torsdag 26. januar 2017
Tradisjonen tro arrangerer vi konferanse for skoleledere i BETT-uka. Gjennom innholdsrike dager knytter du kontakter med skoleledere fra hele Norge som ønsker å lede skolen inn i spennende nye tider. Her deler du dine erfaringer og får del i andres. Skolebesøk, BETT og ikke minst Apple ELS kommer til å utfordre og inspirere deg til høye ambisjoner for skolen. Vi ankommer mandag kveld og returner til Norge torsdag kveld.

Fremtidens skoleleder

Samfunnet er i sterk endring. Vi vet at når våre elever skal inn i arbeidsmarkedet er mange av dagens yrker borte og nye har kommet til. Skolen er arenaen som forbereder våre elever til framtiden. 
Hvilke mål strekker fremtidens skoleleder seg mot? Hvilke kompetanser trengs? Sammen skal vi jobbe med dette spennende temaet og belyse det fra flere sider.

Britannia Village Primary School

Britannia Village Primary School bruker utradisjonelle midler for å motivere til læringslyst. Her ser du temabasert undervisning, fokus på opplevd relevans for elevene og høy elevmedvirkning. Gled deg til å møte rektor, Linda-May Bingham, som gjorde det umulige mulig. I 2004 da hun tok over som rektor, var skolen blant de 20 med lavest score nasjonalt. Tre år senere var de «outstanding» og senere blant Englands topp 5 %.

St. Bonaventures RC school

Så snart du er inne forstår du at dette er en katolsk gutteskole. Den tilsvarer vår ungdomsskole og VGS. Rektor, Paul Halliwell, forteller hvordan man trener elevene til å bli reflekterte og utforskende i sin egen læringsprosess. Elevens selvbilde er viktig element for å mestre utfordringer i livet. De jobber for at lærerne skal forstå hva som gjør dem gode og hvordan de kan overføre dette til kolleger gjennom systematisk kollegaveiledning. Vurdering for læring er i fokus og de starter timen med sine «hooks» før elevene jobber med problemløsende oppgaver.

Skolebesøk

Tirsdag velger du om du vil besøke en barneskole eller ungdomsskole. Begge er ”outstanding” i følge Ofsted og har mye å dele med oss i forhold til pedagogikk. Skolene ligger i East London og har overvekt av tospråklige elver. Vær med og se hvordan de jobber for å bygge elevers selvbilde og øke deres motivasjon til læring gjennom samarbeid og opplevd relevans. Les om den enkelte skolen i feltene til venstre.

Apple ELS

Education Leadership Summit (ELS) er en fantastisk dag fullspekket med opplevelser i suveren Apple-stil. Her får du ideer til hva iPad kan brukes til i undervisningen og inspirasjon til å utfordre dine elever og lærere.
Det er alltid stor rift om plassene, men denne gang regner vi med å få plass til alle som melder seg på innen fredag 18 nov.

BETT

Interessert i 3D-print, koding, roboter og droner? Her finner du det meste – og litt til. Du kan høre spennende talere som gir deg verdifulle innspill og utfordrer deg. BETT er nesten litt for stort, men om du drar dit med oss på torsdag har vi forberedt en sti innom det mest spennende.

Sammen med kolleger

Her får du tre dager med kolleger hvor du kan konsentrere om å tenke framtid og utvikling. For at vi skal få tid til å reflektere over alle inntrykkene er det satt av tid til diskusjoner mellom innslagene. På kvelden møtes vi uformelt og spiser sammen. Fra tidligere år vet vi hvor verdifullt det er å kunne bygge sterke nettverk.

Talere

Du får møte spennende talere med sterke budskap. Talere som evner å utfordre deg som skoleleder. Innleggene danner utgangspunkt for diskusjoner. Kanskje viktigere enn å lytte er refleksjonen sammen med kollegene rundt de viktige temaene.
Hele listen over talere er ikke klar, men Trond Ingebretsen, direktør ved Senter for IKT i Utdanningen og Kjell Atle Halvorsen, leder for rektorutdanningen ved NTNU er bekreftet. Vi oppdaterer fortløpende og regner med å ha det meste klart tidlig i uke 46.

Hva med det digitale?

Vi som har lett etter engelske skoler som har noe spennende å vise fram på det digitale vet at det er vanskelig. Det skyldes at eksamen fortsatt er papirbasert, og elevene øves opp for best å kunne imøtekomme de kravene. Men en rekke skoler har fantastiske resultater å vise til på bakgrunn av godt pedagogisk håndverk. Det er slike skoler vi skal besøke. På vår egen konferansedag onsdag vil vi fokusere mye på det digitale. Det fortsetter torsdag på Apple ELS eller BETT.
Vi jobber hardt for å få med oss mye disse dagene av både læring og IKT og vet av erfaring at dette blir verdifulle dager for deg som skoleleder. Vi gleder oss til å være sammen med deg!

Fra dør til dør

Når du reiser med oss slipper du å tenke på det praktiske. Vi setter opp busser mellom alle arrangementer. Vi ordner med hotell, restaurant og skaffer inngang på Bett og Apples ELS. Flyet ordnes gjennom reisebyrået. Det eneste du skal tenke på er det faglige utbyttet. Velkommen til dekket bord!

The Tower Hotel

Som du kan se fra bildene er The Tower Bridge nærmeste nabo. På andre siden av hotellet finner vi St. Catharinas Dock som er et hyggelig område med en rekke utesteder. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for turer enten langs Themsen eller mot City. Hotellet som har 4 stjerner er hyggelig og med god frokost. Vel møtt!

Påmelding

Felt merket med stjerne (*) må fylles ut.

Om påmeldingen

I feltene til venstre melder du fra om hva du ønsker å være med på. I utgangspunktet velger du de 3 dagene med program. Dernest legger du til hotell og/eller fly om du ønsker det. De aller fleste velger å bo på hotellet sammen med gruppen. Det settes opp transport til/fra alle arrangementer fra hotellet. Du får tilsendt faktura i hht din bestilling.
På utenlandsreise er det ikke MVA.
Tirsdag: Avreise fra hotellet kl 08. Tilbake ca kl 16. Middag kl 20
Onsdag: Vi går fra hotellet kl 08. Tilbake ca kl 16.15. Middag kl 20
Torsdag: Avreise fra hotellet ca kl 08:30. Felles avreise til flyplass ca kl 15:30.
Det er også mulig å ankomme hotellet tidligere eller være igjen etter torsdag. Gi beskjed i kommentarfeltet til venstre.
Prisen for de 3 dagene dekker:
  • Transport til og fra arrangementer i London tirsdag og torsdag
  • Middag tirsdag og onsdag kveld inkl 1 mineralvann. Øvrig drikke dekkes av deltager selv
  • Skolebesøk, deltagerpris til skolen og enkel lunsj
  • Konferansesal og lunsj på onsdag
  • Både Apple ELS og BETT er kostnadsfritt.
    • Drar du med oss på BETT på torsdag dekkes også enkel lunsj
For opsjoner gjelder:
  • Enerom på The Tower hotel m/frokost
  • Transport fra og til flyplass i London. For felles reise fra/til flyplass kreves minst 8 personer som reiser på omtrentlig samme tidspunkt.
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
© Opphavsrett Rikt AS