London 2019
Som alltid arrangerer vi konferanse for skoleledere i London i uke 4. Deltagelsen er økende fra år til år og sist var vi 100 deltagere. Denne gang håper vi på 300 deltagere. Sett allerede nå av noen dager denne uken!
Vi har ikke så mye av programmet klart ennå, men vi kan love deg en innholdsrik uke med mye god refleksjon rundt innovasjon i skolen. Her får du bli med på skolebesøk, høre foredragsholdere som vil inspirere og utfordre deg. Besøk på BETT inngår selvsagt samt en rekke spennende arrangementer i London som f.eks Apple sin legendariske ELS. Men det  kanskje beste er tiden som du får med alle skolelederne som har samme interesse for skoleutvikling som deg selv.

Uansett plattform
En av dagene vil være spesielt forbeholdt stoff knyttet opp til de forskjellige teknologiske plattformene. Da vil du få fagstoff knyttet opp til den digitale enheten dere har valgt på skolen. På denne måten ønsker vi å skape enda større relevans og faglig utbytte.

Det ser ut som at vi kommer til å benytte samme hotell som sist, The Tower Guoman Hotel. Her kan du se programmet vårt fra forrige gang  for å få et visst inntrykk av arrangementet.

Send inn skjemaet under. Da mottar du informasjon fra oss etter hvert som vi får program på plass. Vi vil også varsle deg når påmeldingen starter slik at du kan være tidlig ute med å sikre deg de beste rommene.

Jeg gleder meg til å treffe deg i London!

Kjell Atle Halvorsen