iPadseminar for skoleledere

Sammen med en rekke kommuner og lokale skoler har vi i Rikt fått være med på å endre skolehverdagen til flere tusen elever. Skolene opplever umiddelbar gevinstrealisering i form av økt motivasjon og engasjement ikke bare hos elever, men også hos lærerne.
Dette er mulig gjennom god planlegging og bevisst satsning.

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og mot sommeren starter vi en serie med miniseminarer spredt utover landet. Under tabellen kan du lese mer om innholdet denne dagen.

Miniseminaret er kun for deg som skoleleder.

Dato Fylke Sted
5. juni Oppland Lillehammer
8. juni Oslo/Akershus Lillestrøm
9. juni Buskerud Drammen
10. juni Nordland Brønnøysund
12. juni Østfold Sarpsborg

Deltagelse er kostnadsfritt. Alle arrangementer varer fra kl 12:30 til 15:00.

Er dette noe for deg?

Med overraskende små midler kan du øke læringstrykket i din skole. På seminaret vil du få vite hvordan. Du vil få treffe elever og lærere som viser og forteller hva de har oppnådd gjennom bevisst satsing på iPad som læremiddel. Du vil forstå mer av hvordan elevenes produksjon øker i kvantitet og kvalitet, hvordan stimulere kreativitet og hvordan det er mulig å frigjøre undervisningen fra lærebokstyring. Vi fra Rikt vil dele spennende resultater fra elev- og lærerundersøkelser, og du vil få ta del i refleksjon om hvordan man kan styrke læringsarbeidet i skolen. Vi vil utfordre deg i en praktisk øvelse med iPad slik at du får kjenne på egen mestring.
Visste du at det går an å finansiere iPad til alle elever innenfor skolens eksisterende budsjetter? Hvordan får du vite denne dagen. Vi vil også kort komme inn på et par tekniske emner, men på et forståelig språk. Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på.
Vi ser fram til å se deg snart!

Du får innblikk i hvordan du med overraskende små midler kan øke læringstrykket i egen virksomhet. Du vil få treffe elever og lærere som viser og forteller hva de har oppnådd gjennom bevisst satsing på iPad som læremiddel. Du vil forstå mer av hvordan elevenes produksjon øker i kvantitet og kvalitet, hvordan stimulere kreativitet og hvordan det blir mulig å frigjøre stadig større deler av undervisningen fra lærebokstyring. Vi fra RIKT vil dele spennende resultater fra elev- og lærerundersøkelser, og du vil få ta del i refleksjon om hvordan man kan styrke læringsarbeidet i skolen. Vi vil utfordre deg i en praktisk øvelse med iPad slik at du får kjenne på egen mestring.
Visste du at det går an å finansiere iPad til alle elever innenfor eksisterende budsjetter? Hvordan, vil du får mer greie på denne dagen. Vi vil også så vidt berøre et par tekniske emner, men på et forståelig språk. Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på! Vi ser fram til å se deg snart!