Onsdag kan du velge å dra på et skolebesøk som varer en halv dag. I år kan du velge mellom to spennende skoler som har jobbet mye opp mot årets tema!

Southbank International School, Hampstead er en barneskole som nylig har fått utmerkelsen Apple Distinguished School. Skolen er også en IB-skole (International Baccalaureate World School) og er en av tre campuser i London.
Her vil du få innblikk i hvordan Stuart og hans lærere arbeider med å utvikle skolen med spesielt fokus på det digitale. Du vil møte engasjerte lærere og elever i deres møte med fremtidens utfordringer.

Britannia Primary Village School, West Silverton er en fremragende barneskole i følge det nasjonale tilsynsorganet Ofsted. Skolen sin visjon er «It takes a whole village to educate a child».

Her vil du møte Linda-May og hennes engasjerte lærere og elever, og du vil få oppleve hvordan skolen arbeider for å nå visjonen sin. Dette er ekstraordinær skole som møter fremtidens utfordringer med spennende pedagogiske og digitale arbeidsmåter.