Pedagogiske veiledere

God bruk av digitale verktøy i skole og barnehage åpner for fantastiske muligheter til danning og utdanning. Din jobb blir å hjelpe pedagogene til å realisere den metodiske tilnærmingen som skal til for å hente ut potensialet til beste for våre barn og elever.

Vi tilbyr

Spennende stilling som krever mye og som gir stor personlig og faglig utvikling.
Vi tilbyr både heltids- og deltidsstillinger. Vi har god erfaring med deltidsstillinger for pedagoger som tar etterutdanning og hører gjerne fra deg!
Gjennom oppdrag over hele landet får du mulighet til å oppleve mange nye steder.
Det er lett å trives her med rause kolleger som brenner for å se skoler og barnehager utvikle seg. Vi holder til i trivelige lokaler i Lillestrøm sentrum, bare 7 minutter fra jernbanen. Tog mellom Oslo S og Lillestrøm tar 10 minutter og går 6 ganger i timen.

Du

Du er pedagog med erfaring fra skole og/eller barnehage. Du er begeistret for teknologi fordi du har sett hvilken betydning god bruk har for barns og elevers danning og utvikling av kompetanse.
Det er spesielt spennende å høre fra deg som har ledererfaring fordi vi veileder både ledere og pedagoger.
Arbeidssted er Lillestrøm og du må bo i rimelig nærhet. Du må kunne reise rundt i Norge (og utland) når dette kreves. Det er en fordel om du har sertifikat, men ikke et absolutt krav.

Hva jobber vi med i Rikt

Vi tilbyr kurs i våre lokaler i Lillestrøm, over video og på kundens lokasjon.

Fremover vil Rikt satse på følgende tilbud til skoler og barnehager:

  • Hvordan realisere en klasseromspraksis som er i tråd med Fagfornyelsen. Vi fokuserer på metodikk og god bruk av digitale verktøy.
  • Tilnærming til koding og skaperverksted for å forsterke barns og elevers danning og læring i tråd med sentrale elementer i Fagfornyelsen og rammeplan for barnehager.
  • Hvordan benytte digitale verktøy for å styrke barnehagens innhold og oppgaver. Med spesiell fokus på barnehagens formål og innhold (kap. 3) og barnehagens fagområder (kap. 9).
  • Støtte til ledere som endrer sin organisasjon gjennom utvikling av profesjonsfellesskapet.

Praktisk

Tiltredelse høst 20 – tidligst august senest oktober.
Spørsmål om stillingene kan rettes til Erling Grønlund på stilling@rikt.net eller mob; 414 980 890
Enkel søknad med CV sendes snarest til «stilling krøll rikt.net».

Rikt AS består av en gjeng entusiastiske pedagoger som er utålmodige etter å se endring i skole og barnehage. Vi har stor tro på Fagfornyelsen og gleder oss over fantastiske muligheter til dybdelæring og elevmedvirkning slik at elevene kan utvikle kompetanse til å møte en spennende fremtid. Rammeplan for barnehage opplever vi også gir et stort rom for utvikling.