Når unge elever starter opp med læringsbrett, så er det viktig at det ligger en trygghet hos de foresatte også. Forrige uke gjennomførte områdeansvarlig Tove Ødegaard fra Rikt to foreldremøter på Åsen skole for å hjelpe foreldre med å forstå hva elevene gjør på skolen, og hvordan de nye appene fungerer. 

Foresatt på Åsen skole tester ut elevenes apper

Åsen skole i Lørenskog kommune har gått i gang med læringsbrett til elevene. Trygghet hos elev og lærer er viktig, men i en slik satsning ønsker vi trygghet også hos de foresatte. Derfor har Rikt deltatt på foreldremøter for å modellere hvordan elevene bruker læringsbrettet, hvorfor dette er nyttig, og hvordan dette gir økt læringsutbytte.

Foreldremøtene var delt i to, et for 1. – 2. trinn og et for 3. – 7. trinn. Foreldrene tok med seg elevens læringsbrett, og ble guidet igjennom forskjellige apper og hvordan dette ble brukt. De gjorde oppgavene ut i fra de læringsmålene og kriteriene som også blir presentert for elevene. Et par av appene som de fikk prøvd seg i var BookCreator og Kidspiration. Etter modelleringen var det også åpent for spørsmål. 

Områdeansvarlig fra Rikt, Tove Ødegaard, modellerer for foreldrene

Vi ønsker Åsen skole, både lærere, elever og foresatte, lykke til videre i satsningen! 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.