En uke er gjennomført på Svalbard, og det gleder oss å se den engasjerte gjengen av elever som er der oppe! De høye forventningene etter noen vellykka lærerdager ble innfridd. Vi har stor tro på at Longyearbyen skole har en spennende tid i møte! 

1. klassing deler spørreundersøkelse i klassen

I løpet av disse dagene var det en fryd å se at alle elever klarte å produsere eget arbeid, også de som tidligere hadde problemer med blant annet skriftforming. Her jobbet lærerne og veilederne sammen for å skape oppgaver og utfordringer som passet til elevenes nivå.

Skolen skal være en mestringsarena, og elevene på Longyearbyen skole oppfattet vi som en engasjert og motivert gruppe! Et tydelig resultat av nye og gode mestringsopplevelser. Elevene ga også klart uttrykk for at de videre gledet seg til å bruke iPad i undervisningen ute.

 

 

Elever på 2. trinn jobber med matematikk

Ved å ta i bruk de digitale verktøyene så vi at det ble mye lettere å gjennomføre flere forskjellige vurderingsformer i løpet av en økt eller en dag. I tillegg ble det gøy og enkelt å planlegge mer variert undervisning! Dette var en dedikert og engasjert lærerstab, så vel som elevgruppe.

 

Vi ser frem til å se Svalbard igjen!

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.