Det er ikke bare i Norge vi kjemper for at elever skal ha gode mestringsarenaer og læringsplattformer. Vi er så heldige som får lov til å bidra til at barn og unge i Pakistan får en skolegang!

Elever i Pakistan gjør seg klar for en ny skoledag

I 2006 ble Poeima Achiever School opprettet, som er skolen vi bygger i Pakistan. På skolen er det 130 elever, fra 1. til 10. trinn, og det er både gutter og jenter, noe som dessverre er uvanlig i området. Det er ikke vanlig å oppmuntre jenter til å ta utdannelse, men Poeima vil gi like muligheter til alle! Her får barn mulighet til å lære å lese, skrive og regne!

Mange av elevene på skolen får sponset skolegangen, eller betaler en liten sum, fordi de økonomisk sett ikke har mulighet til å ta utdanning. Derfor er kravet for å komme inn på skolen er behovsprøvd. 20% av overskuddet til Rikt går til å bygge skolen i Pakistan, og det gir støtte til skoleutstyr, inventar og selve skolebygget.

Vi ønsker at alle barn skal få lov og mulighet til å lære, utforske og mestre! Uansett hvor i verden man bor. Det er muligheter og potensiale overalt, og det gleder oss å få lov til å være med å få det frem i Pakistan!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.