, , , ,

Hvorfor Showbie er så genialt!

I et samfunn hvor digitaliseringen skyter fart, kan du spørre deg selv hvordan dette former klasserommet. Det er tydelig at klasserommets, lærerens og elevenes rolle må forandre seg. Én løsning er læringsbrettet, men hva kan hjelpe deg med å implementere læringsbrettet i klasserommet?  

To elever på 1. trinn på Høyenhall skole!

Showbie er en plattform som kombinerer alle de essensielle verktøyene for oppgaver, tilbakemeldinger og kommunikasjon i en enkel app/nettside.

Papirløse klasserom. I stegene mot papirløse klasserom, er Showbie et fantastisk verktøy. Du finner alt du trenger for å organisere klasserommet og kommunisere enkelt med elevene. Som lærer kan du både sende ut og samle inn oppgaver, innleveringer og arbeid elevene gjør. I stedet for å holde styr på flere bunker med papirer, så gjør det både lærer- og elevrollen mye enklere ved å ha alt på ett sted! Det er mer effektivt å gi og få tilbakemeldinger, og de er lettere tilgjengelig.

 

Showbie forenkler kommunikasjonen med elev og lærer

Foreldretilgang. Ikke bare gjør Showbie det enklere for lærere å følge opp elevene sine, men det blir enklere å involvere hjemmet. Foreldre kan følge med på progresjonen til barnet sitt, for i Showbie har foreldre egen bruker hvor de kan se sitt barns arbeid, tilbakemeldinger og hjelpe til med lekser. Lærere kan velge å gi foreldre innblikk i alt arbeid som gjøres innad hvert fag, eller samle arbeid i en portefølje.

Multimodale tekster. Showbie gir utvidede muligheter til varierte innleveringer og oppgaver. Et eksempel kan være at du gir ut en leselekse til elevene, og at de skal levere inn leksen ved å ha lest den inn og legge ved et bilde med bildetekst. I stedet for å være bundet til et format, kan du med Showbie legge til blant annet lyd, bilde og tekst.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.