Gratulerer med utmerkelse til Ramberg skole!

Med kake og blomster dro vår veileder Kristine sammen med Zoé til Ramberg skole i Moss for å gratulere skolen med anerkjennelsen som Apple Distinguished School (ADS)!  

Rektor Anne Merete Johannessen takker personalet.

Det er en stor glede å dele nyheten med personalet på Ramberg skole. Rektor Anne Merete Johannessen er tydelig på at mest av alt så er det lærerne som har gjort den store og viktige jobben. Likevel er det fantastisk å se hvordan alle parter, både ledelsen og lærerne, jobber godt sammen for å gjøre skolen til en god mestringsarena for elevene.

For å bli en ADS-skole har Ramberg gått igjennom en prosess for å lage en digital bok i iBooks Author. I den skal man reflektere og analysere temaer som samarbeid, kommunikasjon, utforsking, miljø, kreativitet, visjon og lederskap – knyttet opp mot undervisning.

Johannessen forteller at prosessen har gitt dem gode samtaler som har ført til fordypning og økt refleksjon i forhold til det å drive skole.

Ramberg startet med iPad 1:1 for alle trinnn skoleåret 2015/16. Deres visjon er «å danne og utdanne fremtidens borgere». Johannessen sier at dette vil åpne nye dører, men at skolen sammen må være med på å gå inn i disse rommene.
Mer informasjon om hva en ADS-skole er finnes på linken her.
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.