Vi gleder oss enormt til å ta fatt på en ny uke. Hele ni kommuner får besøk av veiledere fra Rikt denne uken, og det er både lærerdager og praksisdager som står på agendaen.

Startskuddet for pulje to i Karmøy kommune gikk rett før sommeren. Oppstart med lærere på 1.-10. trinn ble gjennomført i starten av august, og vi fortsetter opplæringen sammen med elevene på samtlige trinn. I likhet med Karmøy utvider også Giske og Sør-Odal kommune sine satsinger, og vi ser frem til å følge lærere og elever på sin vei mot økt læring.

Tysvær kommune starter sin satsing på 1.-2. trinn denne uken, mens vi i Bodø, Ås, Oppegård og Hvittingfoss kommune gjennomfører opplæring med deres første- og andreklassinger i kommende uke.

Det gleder oss samtidig enormt å få være med å utviklingen som skjer på Fernanda Nissen og Løren skole i Oslo kommune. Begge skolene får denne uken besøk av veiledere fra Rikt, og vi ser frem til et tett samarbeid i månedene som kommer.

KommuneSatsing
BodøSkoleutvikling, Hunstad skole
OsloSkoleutvikling, Fernanda Nissen og Løren skole
GiskeSkoleutvikling, 5 skoler
KarmøySkoleutvikling, 6 skoler
OppegårdSkoleutvikling, 2 skoler
Sør-OdalSkoleutvikling, 2 skoler
TysværSkoleutvikling, 3 skoler
ÅsSkoleutvikling, 1 skole

Dersom du er skoleleder er du hjertelig velkommen til å bli med en dag for å se hvordan opplæringen foregår og ikke minst de resultatene som oppnås på svært kort tid. Ta kontakt