,

iPad 2 med kraftig priskutt!

Apple satser på skolene ved at de onsdag kveld kutta prisen på iPad 2 med nesten 25%! iPad 2 lever videre som lavkost løsning for skoler. Vi er begeistret ettersom iPad 2 overgår det meste vi har testet i pedagogisk sammenheng. I tillegg har Apple sluppet oppdateringer på sin programvare som løfter kreativ bruk enda noen steg. Som om de ikke var best i klassen fra før! For å toppe det hele lanserer de også et nytt konfigurasjonsverktøy som gjør det enklere å vedlikeholde klassesett med iPad.

Onsdag kveld var det lansering av nye iPad og det har vært skrevet linje opp og linje ned om dette. I RIKT er vi mest begeistret over at Apple løfter tilretteleggingen for skoler. I skolesammenheng er ikke bits and bytes nødvendigvis det viktigste. iPad 2 er fantastisk for skolene. Når nå prisen er langt lavere, programvare og vedlikehold ytterligere forbedret, – da er det hovednyheten for oss. Du får nå 25 stk iPad 2 i stedet for 20 stk iPad. I tillegg til forbedringene på programvaresiden. Wow, – vi kjenner det løfter i skolesammenheng. Det er gode nyheter!

Hos RIKT brukes iPad 2 kreativt hele tiden og vi er svært glade for oppdateringene. I tillegg til iPhoto er det vesentlige forbedringer i GarageBand og iMovie. Apple har hørt brukerne og lagt inn funksjoner som har vært etterspurt.

I tillegg til ovennevnte tilpasning har Apple også laget et komplett program for å bidra til å utvikle lærere innenfor IKT, såkalt APD (Apple professional development). Hele brosjyren er nå tilgjengelig på norsk. I Norge er RIKT sertifisert til å levere programmet til skolene. Utover dette tilbyr RIKT bla.a. kurs på iPad for digitale ferdigheter i musikkfaget. Et annet nytt opplegg er «Økt skrivelyst gjennom klasseblogg». Tilbudet blir mer komplett fra mnd til mnd.

Dersom din skole vurderer iPad har det aldri vært mer gunstig enn nå. Maskivare og programvare er blitt rimeligere og bedre. RIKT fjerner alle humpene i veien slik at implementeringen blir smertefri og effektiv.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.