Professor Paul Otto Brunstad er med til London!

Vi er i gang med å presentere hvilke mennesker som blir med oss på tur til London for å utruste og inspirere deg! Skolelederkonferansen, Change!, blir toppet med dyktige foredragsholdere og bidragsytere, og vi er overbevist om at du vil dra tilbake med nytt mot for året som kommer!

Professor Paul Otto Brunstad

Paul Otto Brunstad arbeider til daglig som professor ved pedagogikkseksjonen ved NLA Høgskolen i Bergen. Han har tidligere jobbet med lederutvikling på Sjøkrigsskolen i Bergen og på Luftkrigsskolen i Trondheim. Nå er han Seniorkonsulent ved Senter for Lederveiledning. 

Brunstad kommer til å reflektere og besvare flere problemstillinger. Hvordan kan elevene utrustet og dannes til frie og selvstendige mennesker med påvirkningskraft over eget liv og felles framtid? Hvilken rolle spiller lærere og pedagogiske ledere i dette avgjørende arbeidet? Brunstad vil i sitt innlegg se nærmere på utfordringer og muligheter skolen står ovenfor i spennet mellom en nødvendig pedagogisk forankring og en uunngåelig teknologisk fornyelse. 

Følg med for siste presentasjon av bidragsytere i morgen. 

Påmelding og mer informasjon: www.rikt.net/change

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.