image

Amanda Wagner, salgsansvarlig i Showbie, med pedagogisk veileder fra Rikt, Ida Dahl

Det har i løpet av kort tid utviklet seg en hype rundt Showbie i norske, så vel som internasjonale klasserom. Det er ikke ufortjent! Rikt slo seg sammen med teamet bak ideen om et papirløst klasserom, bestående av Colin, Amanda, Lucie, Eric og Cameron, på Bett2016. Gjennom to spennende dager videreutvikles et allerede sterkt partnerskap, mens besøkende får et innblikk Rikts erfaringer fra de mange norske klasserom vi har vært med på å endre.

Gode partnere vokser sammen
Showbie har i løpet av få år vokst kraftig, på lik linje med Rikt, og holder i dag 22 mennesker travelt opptatt med drift og videre utvikling.
– Bakgrunnen for den enorme veksten vi har opplevd ligger nok i at vi har spesialisert oss på ett fokusområde, nemlig arbeidsflyt i klasserommet og funksjoner som støtter opp om dette forteller Amanda Wagner, salgsansvarlig i Showbie. Dette er også noe av grunnen for at det er så viktig for oss med gode partnere som Rikt, som igjen spesialiserer seg på implementere vår løsning i en større kontekst, fortsetter hun.

Den aktive eleven
I vårt arbeid i Rikt er den aktive eleven kjernevirksomheten i klasserommet. Elevene får verktøy som gir dem mulighet til å skape sammensatte tekster. På denne måten får eleven produsere og formidle egen kunnskap i det formatet de mestrer best. Ved å endre strukturen i klasserommet på denne måten skapes nye krav for samhandling fra lærerens side. Teamet bak Showbie har forstått hvor viktig deling er i disse prosessene, både for elevene og lærere, og har løst dette på en sømløs måte.

The Heart of the paperless classroom
I klasserommet oppleves plattformen som det verktøyet lærere trenger for å organisere og operere et moderne klasserom, så vel som å følge opp hver enkelt elev. Showbie er et samlende element i et ellers travelt klasserom.

«It all starts with Showbie, and ends with Showbie. It is the Heart of the paperless classroom«, forteller Amanda.

Å styrke slike partnerskap som vi har med Showbie gjør oss sterkere sammen, hvilket igjen munner ut i at vi kan tilby våre kunder et enda sterkere og mer omfattende produkt. At Showbieteamet består av en gjeng herlige mennesker skader selvfølgelig heller ikke.

Takk for spennende og lærerike dager!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.