En anderledes skole

image71 skoleledere dro fra Honywood Community Science School etter en fantastisk spennende dag med refleksjon, og mange tanker om hvordan skolen har endret sin organisasjon.

Å få til endring i en organisasjon krever mye. Gjennom en innholdsrik dag på Honywood Community Science School fikk vi virkelig innblikk i hva denne skolen har gjort gjennom flere års arbeid.

Selvstendige elever

Dagen startet med en omvisning i klasserommene, hvor vi fikk se elever som i høy grad jobbet selvstendig, og hvor læreren jobbet som veileder rundt om i læringsrommet. Med så mye elevaktivitet var det ikke overraskende å høre at skolen fikk svært gode skussmål på hvordan tidligere elever har klart seg på nye skoler – dette fordi de utvikler en selvstendighet til å ta gode beslutninger, og at de er beviste rundt sin egen læringsprosess.

Change

Videre fikk vi innblikk i ledelsen og personalets prosesser for å få til «change» i egen organisasjon. Vi ble presentert noen tydelige kjennetegn på hva skolen ønsker å være, og hva som kreves for å få til dette. Rektor avsluttet dagen med et strålende innlegg om hvor viktig det er å modellere ovenfor sin egen organisasjon, og tanker rundt det Honywood Community Science School har fått til.

En herlig, og inspirerende dag! Ser frem til flere spennende dager på BETT i London.

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.