,

Startskuddet har gått!

Endelig er vi i gang igjen etter sommeren. Vi har nå blitt en gjeng med 40 entusiaster som er klare til å sette avtrykk i Norge. Vi har allerede lagt bak oss uker med intern kompetanseutvikling. Alle opplever vi at det er fantastisk å kunne bruke denne tiden til å videreutvikle kompetanse og bli samkjørte.

Kontoret har denne uken vært fullt av mennesker med innovative tanker, refleksjoner og idéer. Både erfarne og nyansatte står side om side for å levere engasjerende opplegg til skolene som utvikler Norges framtid. Vi er ambisiøse når det kommer til å etablere et godt læringsmiljø på en digital plattform, og dette ser vi resultater av.

Teamet har brukt den første uken til å ferdigstille opplegg for praksisdager og lærerdager. Vi ønsker hele tiden å utvikle oss, og derfor har vi jobbet med å integrere ny forskning inn i det vi leverer. Samtidig som noen har modellert nye økter, har andre fulgt opp kunder og utviklet nye leveranser. Det er mange inntrykk etter pangstarten vår; flere nye og spennende personer å møte, kombinert med intensiv jobbing. Vi er enige om at det er mange spennende diskusjoner, mye ny giv og at det er gøy å komme i gang.

4 av våre ansatte var dessverre ikke tilstede da bildet ble tatt

De førstkommende ukene vil veilederne bruke tid på ledertrening og veiledning av lærere på de forskjellige skolene. Det vil bli et godt grunnlag for ukene som ligger foran. Vi vet alle at barn elsker å lære. Derfor brenner vi for å hjelpe dem med å finne indre motivasjon.

Denne uken er det ikke lenger kontoret som er fullt, men skoler rundt om i Norge som har besøk av våre pedagogiske veiledere. En rekke skoler i Oslo, Karmøy, Stange, Herøy og Skedsmo er blant de som får besøk av Rikt.

Vi møter høsten med store forventinger!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.