,

Ved kaffemaskinen #6!

I Rikt har vi ikke bare pedagogiske veiledere, men også en gjeng som jobber for å få ting til å gå rundt. Kontorets drivjern, og hun som passer på at alle har det de trenger, er Laila Grüner! Kanskje du har vært en av de heldige som har fått pratet med henne på både telefon og mail?

Laila Grüner

Navn: Laila Grüner
Alder: 45 år (29 år)
Bosted: Skedsmokorset 

Veien til Rikt: Laila forteller at hun hadde en venninne som jobbet i Rikt, og at hun tok noen freelance-oppdrag som grafiker for firmaet. Deretter ble hun spurt om å jobbe fast som prosjektkoordinator. «Jeg jobbet 22 år som grafiker og det ble fort en isolert jobb. I Rikt er arbeidsoppgavene mer kunderelaterte,» forteller Laila. Hun synes det er gøy med masse nye folk, og at hun daglig snakker med nye mennesker. 

Hva gjør du i Rikt?: Laila er kontorets hjerte, eller rettere sagt vår prosjektkoordinator. Hun har løpende kontakt mellom kundene og veilederne, og passer på at alle hjulene går rundt. «Også har jeg noen oppgaver hvor jeg jobber grafisk og litt med regnskap da!» 

Med egenimportert drikke fra Sverige

Laila er skravlete, og da er det genialt at hun får pratet så mye med kunder på telefon. Hun er en sosial dame, og liker å passe på at alle har det bra. Det gjenspeiles i at hun er firebarnsmor også! 

Favorittdrikke på kontoret: Drikker ikke kaffe, så da blir det egenimportert energidrikk fra Sverige! 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.