Våre veiledere reiser Norge rundt hver uke, og kanskje du har møtt på noen av dem? I Rikt er vi nærmere 40 ansatte, og variasjonen av medarbeiderne er stor! Zoé Skjæraasen i Rikt ønsker å gi deg en smakebit på hvem du kan møte på, maile med eller prate i telefonen med her hos oss! Hvem treffer hun ved kaffemaskinen denne uken?

På kontoret er det stille, da mange er ute i levering, men en som er på kontoret i dag er Jørgen! 

Navn: Jørgen Paulsen
Alder: 31 år
Bosted: Oslo, men er fra Sandefjord 

Veien til Rikt: Jørgen har både en master og jobbet på skole, men etter en del år var han med på å starte opp et enkeltmannsforetak. Det som fanget Jørgens interesse ved Rikt var at han syntes blandingen av pedagogikk og IKT var spennende. 

Hva ved jobben er spennende? «Alt man lærer av å reise rundt til forskjellige skoler! Jeg liker godt diskusjonene og samtalene med lærere som er gode til å reflektere rundt IKT i klasserommet,» sier Jørgen. Han forteller at han synes det er gøy med det tekniske og er med på utvikling av Windowsopplæring. «Jeg liker også at det er en variert jobb, det er flere ting man kan bytte på å gjøre i løpet av et år!» 

Kan du fortelle meg en hyggelig historie fra en levering? På en skole var det to elever med selektiv mutisme, og pratet verken med lærerne eller medelevene. Etter endt praksisdag ville de vise frem det de hadde gjort og pratet med Jørgen. «Lærerne begynte å gråte over det positive som hadde skjedd i dem, og det er selvsagt noe som gir jobben betydning!» 

Favorittdrikk på kontoret: Traktekaffe. 


0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.