,

Ved kaffemaskinen denne uken #4

Igjen er det tid for å vise dere en av våre fantastiske veiledere! Zoé har fått tatt en prat med en blid dame som du kanskje også har møtt på i ditt klasserom? Nå kan du lese om pedagogiske veileder, Mia Steen! 

Pedagogisk veileder, Mia Steen

Borte ved kaffemaskinen står Mia og gjør seg klar til dagens oppgaver! 

Navn: Mia Steen
Alder: 28 år
Bosted: Oslo

Veien til Rikt: «Jeg hørte om Rikt via Lotte som jeg ble kjent med i studietiden,» forteller Mia. Masteren hennes hadde fokus på digitale verktøy, men hun var usikker på om hun ønsket å bruke det i forbindelse med barn eller voksne. Rikt gir muligheten til å jobbe med begge, og hun kunne utvikle seg innen mange områder. «Jeg jobber ikke bare med iPad, men får også lært med Chromebook, Smartboard osv. Man er ikke låst til noe, men får litt av alt!» 

Fortell noe om deg selv: «På fritiden spiller jeg håndball, og er glad i ballsport. Jeg er en teamplayer og en sosial person, både på jobb og privat!»

Traktekaffe er det det går i på jobb

Hva brenner du for? «Digitaliseringen endrer måten vi jobber på og tenker. Som veileder i Rikt får jeg være med å gjøre en forskjell for elever og lærere i hele landet. Dette er noe som gir mening», forteller Mia som beskriver seg selv som en omsorgsperson. 

Favorittdrikken på kontoret: Traktekaffe.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.