Det er ikke bare elever som får opplæring på iPad, men eldre i Nittedal kommune fikk besøk av prosessleder Emma Bonnerud. Her fikk de bli kjent med nettbrettet sitt og mulighetene som finnes der!

Emma sammen med de eldre på Nittedal bibliotek

Det har vært noen flotte dager på Nittedal bibliotek, hvor hensikten har vært å lære opp superbrukerne. En superbruker er en ansatt eller frivillig som skal ha kurs med både eldre, funksjonshemmede og flyktninger i kommunen på ulike digitale plattformer. Emma hadde i alt fire dager med praksis med en gruppe eldre som hadde meldt seg på kurset. Før disse dagene hadde områdeansvarlig, Eirik Sagstuen, en fin dag med superbrukerne alene.

Emma beskriver gjengen som engasjerte, lærevillige og fremoverlente. «Det var fint å se at de var så blide og positive i møte med utfordringene i forhold til nettbrett og internett,» sier Emma. «De har en tendens til å undervurdere seg selv, men de kan alltid mye mer enn de tror!»

Engasjerte og nysgjerrige damer!

Etter den fjerde og siste kursdagen ønsket vi å høre tilbakemeldinger på hvordan de syntes dette hadde vært. Flere uttrykte at nå turte de å bruke nettbrettet mer selv, og de kunne prøve seg mer frem uten å være redd for å gjøre feil. I stedet for å føle at dette ble for mye for dem, så dro de derfra med lysten til å lære mer! Det er vi veldig glade for.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.