,

Lederstøtte i skoleutvikling med Johnny Gangsøy!

Det har vært to gode dager på skolelederkonferansen «Skolen i digital utvikling»! Skoleledere fra hele landet har vært samlet for å få nyttig input, dele erfaringer og utvikle ny kunnskap. Johnny Gangsøy, som jobber med skoleutvikling i Rikt, leverte et strålende faglig innlegg!

Johnny Gangsøy om lederstøtte i endringsprosesser!

Bidragsytere fra hele landet og fra forskjellige institusjoner og firmaer har vært samlet på Thon Hotel i Lillestrøm. Sammen med blant annet NTNU har Rikt fått vært med å bidra til å skape en spennende og relevant konferanse for deltakerne. Det var stinn brakke under sesjonen til Johnny, hvor hovedtemaet var lederstøtte i skoleutvikling.

Johnny har jobbet som rektor i 15 år, sist som rektor på Skrim Ungdomsskole, som var den første offentlige ungdomsskolen som innførte 1:1 iPad på alle trinn. Han jobber for at lederne skal stå bedre rustet i krevende endringsprosesser. Under dagens faglige innlegg kastet han lys på de gode mulighetene det ligger i en ekstern lederstøtte. Blant annet gikk han inn på forskjellene på en god skoleleder og en god endringsleder, og hvordan frigjøre tid og midler til å drive skolen fremover!

Spennende med så mange skoleledere fra hele landet!

Aktiv ledelse er en lederstøtte som vi leverer til skoleledere og skoleledergrupper når de skal implementere 1:1 på skolen. Det er viktig at lederstøtten er nyttig, konkret og reflektert! Siden alle ledergrupper er forskjellig jobber vi for å tilpasse støtten. Det ble både tatt notater og bilder av Johnnys fremlegg, og det ble en god spørsmålsrunde med refleksjon til slutt. 

Vi takker for en vellykket konferanse!

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.