"Ser at alle har mykje å lære, også lærarar som har jobba med digital læring gjennom fleire tiår!" Sissel Bjørkevoll Thomassen Godøy skule

«Ser at alle har mykje å lære, også lærarar som har jobba med digital læring gjennom fleire tiår!» Sissel Bjørkevoll Thomassen avdelingsleder ved Godøy skule

Giske kommune går inn i  en spennende storsatsning for å fremme læring på digital plattform. Kommunen har jobbet digitalt på flere arenaer lenge. «Flott å få vere med på opplæringsdagane til Valderøy barneskule! Gler meg til vi får kurs på vår skule. Ser at alle har mykje å lære, også lærarar som har jobba med digital læring gjennom fleire tiår!«, forteller Sissel Bjørkevoll Thomassen avdelingsleder ved Godøy barneskule. Det har derfor vært ekstra positivt at lederteamene ved alle skolene i kommunen har deltatt på opplæringen.

Dagene var preget av latter, høyt læringsstrykk, og en gledelig positivitet, men aller viktigst har vi sett hvordan vi kan videreutvikle oss som pedagoger for å få størst mulig læringsutbytte hos elevene med digitale verktøy. Allerede etter første dagen, kunne avdelingsleder Sølvi Røren fastslå at «Vi kan love at det har vore ein dag med stort engasjement og mykje humor. Læringskurva har vore bratt«.  Alle fikk nok også kjent på viktigheten av tydelig klasseledelse sammen med et teknologisk verktøy.

Neste uke braker det løs med fullt inntog av Rikt-veiledere, som skal modellere metodikken i alle klasser fra 2. – 7. trinn på Valderøy barneskule. Sammen skal vi løfte elevene videre i sin læringsprosess.

Vi kan ikke annet enn å smile og glede oss til fortsettelsen!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.