IKTplans far, Erik Westrum blir fagansvarlig i Rikt

Erik Westrum er et kjent navn i utdanningssektoren. Lærere, skoleledere og -eiere landet rundt kjenner Erik som en entusiastisk foredragsholder og utvikler av IKTplan.no. Det gleder oss å fortelle at han fremover skal bidra til videre utvikling hos oss i Rikt. 

Erik Westrum vil fra august tiltre som fagansvarlig for Fagfornyelsen hos oss!

Fra august 2019 vil Erik tiltre som fagansvarlig for Fagfornyelsen i Rikt. Han har arbeidet med IKTplan.no i mange år, både i Drammen kommune, Senter for IKT i utdanningen og til sist i Utdanningsdirektoratet. I UDIR har han allerede lang fartstid i arbeid med Fagfornyelsen. Hos oss vil Fagfornyelsen og hans kompetanse innenfor dette feltet fortsatt være et av hans viktigste arbeidsområder. Selve møtet med skoleeiere, -ledere og lærere vil imidlertid fortsatt være der han vil bruke mesteparten av sin tid.

«Jeg er veldig spent,» sier Erik Westrum selv. «Det handler først og fremst om at vi er inne i en så utfordrende tid der det er så enormt mye som skal etableres for elevene våre. Allerede fra høsten starter jobben med å implementere Fagfornyelsen i alle norske klasserom. Samtidig får elever i mange av landets kommuner sitt personlige digitale verktøy. Dette gir spennende muligheter, samtidig som det byr på store utfordringer. Jeg har i alle år vært opptatt av elevenes læring, særlig knyttet til de muligheter som det digitale gir. Rikt har en unik tilnærming til skolene med sine konsepter, og jeg gleder meg til å kunne fortsette med det jeg brenner for i en ny sammenheng.»

Erik har lang fartstid innenfor skole og barnehage. Både som pedagog og leder har han nå jobbet med utdanning i over 25 år, og har fremdeles et glødende hjerte for elevenes læring. «Jeg ser frem til å bidra inn i et spennende fagmiljø i Rikt, og regner med å lære mye selv også når jeg skal få være med ut i skole-Norge de neste årene.» sier Westrum.

Vi i Rikt er svært glade for å få med oss Erik på laget og gleder oss allerede til august. 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.