Vi gleder oss til å treffe deg i våre nye lokaler!

Endelig var tiden inne for å finne bedre lokasjon for virksomheten. Som du sikkert har fått med deg var vårt fokus i 2011 etablering, for 2012 er det vekst! Hva kunne da gitt oss en bedre start på året enn å flytte inn i nye lokaler? Vi trives godt i Lillestrømområdet og var derfor glade for å finne lyse og romslige lokaler på Skedsmokorset.

Nå har vi god plass til de nye medarbeiderne som vi er på jakt etter. Her har vi også fått god plass til å tilby kurs i egne lokaler. Vi gleder oss til mylderet av mearbeidere og kursdeltagere som skal fylle lokalene denne våren.

Vi har skrevet før om at vi er på jakt etter lærere som brenner for sitt fag til å gå sammen med oss i å løse våre mange spennende utfordringer. Vi er først og fremst på jakt etter de gode fagpersonene som er dyktige formidlere. Så jobber vi sammen om å tilpasse oppleggene til bruk med iPad. Mange av våre medarbeidere gjør dette ved siden av sin jobb som lærer. Sammen med oss får du en praktisk tilnærming til å videreutvikle deg i det faget som du interesserer deg for. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Adressen er Industriveien 1, Skedsmokorset. Nå gleder vi oss til å få besøk av alle dere som kjenner oss, eller som ønsker å bli kjent med oss!

PS
Ettersom vi har mer plass enn det vi nok klarer å utnytte med det første så håper vi å høre fra deg dersom du driver en liten vikrsomhet og trenger et eller et par kontorer. Vi har også mulighet til å huse kurs dersom du skulle ha behov for slikt – ta i tilfelle kontakt!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.