,

Ved kaffemaskinen i desember!

Hver uke fram mot jul vil vi la dere bli bedre kjent med de ansatte i Rikt! Med nærmere 40 ansatte er det en bredde av kompetanse, personligheter og bakgrunner som former firmaet som reiser Norge rundt. På kontoret i Lillestrøm samles mange rundt kaffemaskinen, og det er der du vil møte den ene etter den andre utover julemåneden. Her kommer førstemann ut! 

Marta Hole Greve, pedagogisk veileder i Rikt

 

Navn: Marta Hole Greve

Alder: 28 år

Bosted: Oslo

 

Bakgrunn: Lærerutdannet, jobbet to år som kontaktlærer. Tok en master på Blindern i pedagogikk, har spesialisering i læring, teknologi og arbeid. Jobbet deltid hos Rikt etter julen 2017, fulltid etter sommeren 2018.

Veien til Rikt: Marta var interessert i teknologiutvikling i samfunnet, og skrev masteroppgave om utviklingen av VR-teknologi i helsesektoren gjennom et prosjekt på Rikshospitalet. På bakgrunn av lærerutdannelsen sin, tenkte hun også på hvordan ulik teknologi kan implementeres i skolen. Da var Rikt et fint sted å starte hvor hun både fikk brukt lærer- og masterutdanningen sin.

Kaffekopp nr…?

Hjertesak: Marta ser et behov for at dagens elever må bli gode på teknologi. For at elevene skal bli gode på teknologi, må lærerne få den kompetansen som trengs. Hvis ikke læreren får god opplæring blir det store forskjeller. Elevene må være rustet til arbeidsmarkedet de skal inn i, og teknologi vil være en sentral del av den fremtiden de kommer til å møte. ALLE i Norge burde jo fått hjelp til en slik kompetanseutvikling, men spesielt lærerne, uansett hva slags grunnlag de har hatt fra før av.

Hyggelig opplevelse: Hun synes det er vanskelig å trekke ut en ting, men sier det er hyggelig å oppleve hvordan lærerne utvikler seg og ser nytten av teknologien i løpet av de tre dagene vi har vært der. Det er spennende å reise rundt, og oppleve ulike skolekulturer i hele landet. Da er det ekstra hyggelig når lærerne er positive og engasjerte. En gang fikk hun en flaske vin fra lærerne, og det var jo selvsagt stas (sa hun med et smil)!

Favorittdrikk på kontoret: Altfor mange kopper med kaffe.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.