«Aktiv ledelse» i Stange!

I år går Stange kommune i gang med læringsbrett på alle trinn! Første runde med skoler startet nå i høst, og resten går i gang i januar. I den forbindelse har de også gått i gang med vår lederstøtte «Aktiv Ledelse»! 

Kjell Atle i aksjon!

Det har vært en aktiv høst for Stange. De har både gått i gang med implementering av læringsbrett og har hatt skolebesøk på Arstad skole! Når så mange skoler går i gang i løpet av et skoleår, har kommunen investert i kompetanseutvikling for skolelederne. Første pulje startet i sommer og gikk i gang i løpet av høsten, og nå starter andre pulje med lederutviklingen før pangstarten i januar.

«Aktiv Ledelse» er et nytt tilbud fra oss som har blitt utviklet fordi vi er blitt oppmerksomme på hvor viktig lederstøtte er for å få til varige endringer. «En leder behøver ikke være den dyktigste, men få frem det beste i alle,» sier Kjell Atle Halvorsen som har veiledet ledergruppen igjennom deres første fellessamling i Stange.

F.v: Kjell Atle Halvorsen, Liv Ingrid Vasaasen, Elin Dybdal Simensen og Heidi Midtlien

Kjell Atle har tidligere hatt ansvar for rektorutdanningen ved NTNU og masterprogrammet i skoleledelse. Sammen med blant annet Johnny Gangsøy, tidligere rektor på Skrim, har de reist rundt for å veilede, støtte og følge opp ledergrupper. Etter fellessamlingene skal skolene få veiledning og oppfølging enkeltvis, før kommunen tar det videre på egenhånd. På Stange var Liv Ingrid Vasaasen, kommunalsjef for oppvekst, Elin Dybdal Simensen, prosjektleder, og Heidi Midtlien, rådgiver for oppvekst, blant deltakerne.

 

 

 

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.