Vi trenger flere medarbeidere!

Vi har tidligere skrevet om hvordan 2011 ble for oss. Dersom vi ser oss tilbake og trekker streken videre inn i framtiden ser vi utrolig mye moro, og noen formidable utfordringer! Først og fremst ser vi selvsagt all moroa, og den har vi nå tenkt å dele med deg!
RIKT er en kompetanseleverandør. Vår oppgave er ikke å kurse, men å gjøre brukerne gode! I 2012 skal vi levere en rekke spennende opplegg til skolene. Vi brenner etter å ta matematikkundervisningen ut av boksen. Vi er utålmodige etter å bruke læringsstrategier, ikke undervise om dem. Vi fryder oss over alle de elever som får boltre seg kreativt i sammensatte tekster – og så dele i stedet for å gjemme dem i kladdebøker eller langt nede i et LMS. Hvorfor skal innleveringer være tekst? Hvorfor ikke et radioprogram? Eller kanskje en dokumentarfilm. Hallo, tror du virkelig at vi fortsatt bruker tastatur om 10 år?
Kom og bli med oss på vandringen ut av boksen!

Jeg skriver til deg som bærer på en lengsel etter å få jobbe kreativt i skolen, nye tilnærminger, få nye utfordringer og utvikle deg. Du har kanskje noe av den samme galskap som vi er smittet med? Vi ønsker å bli kjent med deg!

Hva var så dette med utfordringen vår? Det er enkelt å svare på. Oppgavene som vi nå har er for mange til at vi klarer å løse dem alene. Vi trenger derfor hjelp. Nå håper vi at du kan være med på å nå målene om bedre læring i skolen!

Derfor inviteres du til pizza og en uformell samling i våre lokaler på Skedsmokorset torsdag 26 januar kl 18-20. Her vil vi dele med deg hva vi har i hjertene våre, om iPad og andre verdifulle digitale verktøy. Hvordan vi ser for oss framtiden og hvorfor det er så viktig at du blir med i gjengen. Her vil du også få vite mer om hvordan vi ser for oss samarbeidet med deg.

Dette er en samling for lærere som er opptatt av læring! Vi er ikke på jakt etter deg som brenner for teknologien, men deg som brenner for faget. Ja, vi benytter teknologi, men det er jo bare et verktøy – ikke målet!

Hva skjer videre?
Det er to ting som vi ønsker å få til. Det ene er et uformelt forum hvor vi med samme sterke interesse for læring møtes en gang i måneden og deler med hverandre.
Dernest trenger vi frilansere som sammen med oss kan være med å utvikle og gjennomføre opplegg for våre kunder. Dette er selvsagt oppdrag som er godt betalte. Vi ser for oss lærere med spesialisering som er i full jobb, men som kan ta seg fri en og annen dag for å gjennomføre opplegg sammen med oss. Av praktiske årsaker bør du bo i nærheten (Oslo/Akershus). Hvem vet hva dette kan utvikle seg til… Dette forteller vi mer om når vi møtes.

Du finner knapper under responsskjemaet slik at du enkelt kan dele dette glade budskapet med andre på Twitter, Facebook, epost… Takk for at du er med og deler!

[si-contact-form form=’2′]

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] din interesse direkte hos RIKT. Del med andre:MerLik dette:LikeBli den første til å like denne artikkelen. Tagged: RIKT, samling […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.