, ,

Stem! De 10 beste grunnene for å bruke iPad i skolen.

Det finnes mange gode grunner for å vurdere å bruke iPad i stedet for mer tradisjonelle PCer i skolen. Her finner du en  liste på 10.

For å øke verdien av listen er det fint om du er med og gir din stemme. Velg ut de 3 som du opplever er de viktigste.Dersom mange er med på å stemme vil det gi verdifullt innspill til oss alle. Inviter gjerne flere til å delta i denne uhøytidelige undersøkelsen.

Så håper vi at du ser gode argumenter som vi har utelatt her. Legg igjen kommentar om det som mangler så legger vi dem til listen.

Du kan gjøre opptil 3 valg, men bare stemme en gang.

[poll id=»2″]

4 replies
 1. Eldar Skjørten
  Eldar Skjørten says:

  Du har listet opp gode grunner, men de fleste er knyttet til praktisk, administrative forhold. Det pedagogiske er kanskje enda viktigere i skolen og iPad er (for øyeblikket) omgitt av et kreativ utviklermiljø som finner nye presentasjoneformer innen en rekke emner. Selv er jeg opptatt av musikkfaget og er i ferd med å se på hvilke nye didaktiske muligheter iPad gir i musikkundervisningen. Det er spennende! En ting er da den taktile tilnærmingen vi får på iPad, men som blir langt fjernere straks man må bruke mus. Det er kanskje med i ditt punkt om læringsstiler. En annen ting handler altså om at iPad tilbyr nye innfallsvinkler for læring og forståelse.

  Svar
 2. erling
  erling says:

  Jeg er helt enig med deg at det pedagogiske må få størst oppmersomhet når man skal implementere digitale verktøy i skolen. Jeg har sett en rekke eksempler hvor man hadde gode ressurser som aldri ble tatt i bruk, og da hjelper det lite å pøse på med enda mer.
  Men i denne uhøytidelige undersøkelsen har jeg bevisst unngått det pedagogiske ettersom det må inngå i en bredere prosess, og vil variere mer med lokale forhold.
  Takk for godt innspill!

  Svar
 3. Bjørn Vikdal
  Bjørn Vikdal says:

  Enig med det meste av det som er opplistet.
  Men at den er så billig………
  I skolenorge i dag kan det knipe for mange skoler, bare å få nok penger til papir og blyant !

  Svar
 4. Erling
  Erling says:

  @Bjørn Vikdal
  Pris er jo alltid relativt. Det er klart at i pressede skolebudsjetter er enhver investering en utfordring. Men ser du innkjøpspris i sammenheng med behov for drift/ vedlikehold er det nok få ting som slår iPad.
  Jeg har for noen år siden stått for utrulling av Linux systemer til skoler. Da benyttet vi brukte klienter. Den løsningen var rimeligere…

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.