Fantastisk kombinasjon om sommeren og når spesielle temaer skal dekkes

Fantastisk kombinasjon om sommeren og når spesielle temaer skal dekkes

Som god turist har jeg selvsagt med meg kamera på utenlandsopphold. Og for å kunne holde alle mulige digitale aktiviteter i hevd har jeg selvsagt også med meg iPaden. Den, tastaturet og jeg har gjennom mange år blitt uadskillelige. Selv om det er sommer tenker jeg, og tanker skal skrives ned og noen ganger formidles. Det skal gjerne ferieinntrykk også. Og det er det siste denne bloggposten handler om.

Jeg er så heldig å ha et Olympus E-M10 systemkamera. Det gir svært god billedkvalitet, har utskiftbar optikk og en rekke funksjoner innebygget – deriblant Wi-Fi. Dette er fiffig, særlig fordi det finnes app til min iPhone og iPad. Jeg aktiverer Wi-Fi og vips ser jeg søkebildet fra kamaraet på min iOS-enhet. Her kan jeg gjøre nødvendige innstillinger så som blender og lukker, ISO og hvitbalanse, og selvsagt også ta bildet når jeg er fornøyd. Moro for en geek 😉

Mer spennende er at etter fotosafari kobler jeg meg opp til kameraet med min iPad. Så kan jeg trådløst laste ned bildene til iPaden, bearbeide dem i en av mange gode apper og så til slutt dele dem med verden. Svært så hendig.

Du ser et av feriebildene mine fra Romania under. Ønsker du å se fler finner du dem her på Flickr.

Kveld

Kveld

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.