Stylus heter det på engelsk, og jeg har stilltiende godtatt at sånn er det bare.

Første gang jeg hadde en stylus var i 2000. Du husker det kanskje ikke, men dommedag truet med å ramme oss alle ved overgangen til nytt år. Jeg jobbet den gangen som avdelingsleder i Aftenposten og brukte noe av nyttårsaften til å sikre at systemer fungerte like godt på begge sider av den magiske datoen. Mitt utbytte av denne seansen var så pass bra at jeg kjøpte meg en Palm – noen som husker dem? Tror den hadde hele 5 MB, noe av det hotteste på markedet!

Med denne satt jeg på offentlig kommunikasjon, koblet opp mot internett over mobiltelefon og betjente epost, både leste og svarte. Det er lenge siden det…

Siden har jeg hatt mange små håndholdte, men jeg trodde ærlig talt for 3-4 år siden at jeg hadde brukt min siste stylus!

Mulig det bare er jeg som har tykke fingre, men dersom jeg vil tegne, skisse eller gjøre et håndskrevet notat så fungerer det bare ikke så godt. Kjøpte meg derfor stylus her om dagen. Som du kanskje har fått med deg leter jeg i disse dager etter den ultimale notatappen, en som også støtter håndskrift. Og tro meg, det er faktisk moro å skrive for hånd igjen! Og praktisk. Nå kan jeg gjøre matte så mye jeg vil, selv på iPad.

Det ble AluPen fra Just mobile. Jeg er superfornøyd. Den har en langt bredere tupp enn det som jeg hadde forventet, og den er myk! Men det fungerer strålende. Grepet rundt det forholdsvis tykke skaftet er svært bra. Det er en helt annen verden når du ønsker å tegne eller du holder på med noe som krever kontroll over detaljene.

Pris i butikk kr 299. Kjenner du meg, skaffer jeg den til 225 😉

Det irriterer meg at jeg ikke finner tilbake til stortest jeg nettopp leste over 10 forskjellige stylus (hva heter det forresten i flertall) Noen som kan tipse om lenken?

Takk til Bjoa som fant fram til den testen som jeg etterlyste! Du finner den her. Og video her

Her finner du en annen test av 7 forskjellige.

2 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.