Selv om iPad er suveren for elever å produsere på, er det ikke like opplagt hvordan elevarbeider deles med andre, eller hvordan de gjøres tilgjengelig på tvers av ulike plattformer. Alle skoler som har tatt i bruk iPad har kjent på behovet omkring fildeling og samarbeid. Følelsen av å være «lukket inne» på hver sin enhet har gjerne meldt seg. Connect løser alt dette. Connect er en møteplass og et filsystem. Møteplass, fordi her samarbeider elever og lærere i prosjekter, deler filer og snakker sammen som i andre sosiale nettverk. Filsystem, fordi vi har integrert en filstruktur som gir deg lagring for alle dine filer. Rett fra din iPad. Du får økt samarbeid, lærIng og fildeling med Connect.

Vi har lagt stor vekt på at Connect skal være trygt å bruke. Derfor er all kommunikasjon mellom Connect og enheten din kryptert. Serverne våre er plassert i Norge i profesjonelt driftsmiljø. I Connect blir det ikke samlet informasjon om brukerne, og uheldige bilder blir slettet, ikke bare gjort usynlige.

Connect er det beste valget for deg som er opptatt av et samarbeidsmiljø som unge kjenner igjen og liker. Her står personvernet i fokus.

Sentrale funksjoner i Connect:

 • Lever inn oppgave til lærer.
 • Last opp direkte fra iPad.
 • Returner ferdig rettede oppgaver til mange samtidig.
 • Effektivt samarbeid i grupper.
 • Få oversikt over hva som skjer.
 • Fleksibel mappestruktur for hver bruker.
 • Lag så mange album du vil.
 • Sosialt nettverk med «liker» og kommentarer
 • Varsling og meldingssystem

RIKT demonstrerer løsningen ved behov, ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon. Dersom din skole (eller organisasjon) satser på iPad bør du definitivt se nærmere på hvordan Connect øker verdien på investeringen.

Last ned produktark her.

2 replies
 1. Torbjørn
  Torbjørn says:

  Hei. Dette ser ut som en spennende arbeidsmåte, men jeg skulle gjerne hatt noe mer konkret informasjon. Er det et nytt sosialt medium med noen Apps og en skyløsning dere tenker på eller hva?

  Svar
 2. Erling
  Erling says:

  @Torbjørn
  For å svare litt forenklet. Connect har to sider. Den ene er å jobbe med skolen på en slik at de blir i stand til å utnytte de nye mulighetene på en god måte. Det er altfor mange eksempler på skoler som har investert i IKT opp gjennom årene uten egentlig å vite hva de går til. Årsakene kan være så mange, men et hovedtrekk er at IKT har kommet først, og så skal skolen tilpasse seg i etterkant. For å lykkes med økt læring som resultat av investeringen er det viktig at skolens behov er det som legger føringene for IKT.
  Den andre siden er det tekniske. Ettersom vi har et ønske om å selge dette konseptet ønsker vi ikke å gå i detalj i forhold til hva det inneholder før vi har møte med skoler som er interesserte. Men sosiale medier og skybaserte tjenester står svært sentralt i løsningen.
  Jeg anbefaler å ta kontakt med oss eller lese mer informasjon her:
  http://rikt.net/index.php/component/content/article/47-for-skole/60-connect-okt-laering-med-ipad

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.