,

Rikt øker tempoet!

 

lærerdagerI 2010 ble det sagt at det Rikt satte seg fore ikke var mulig. På den ene siden var det de som pekte på at forskningen viser at det tar 5-7 år for å implementere endringer i skolen. Andre sa at skolene ikke ville ta seg råd til å kjøpet Rikts tjenester.
Begge har blitt til skamme og i 2015 doblet Rikt sin aktivitet sammenliknet med året før. Vi er allerede 11 mearbeidere på heltid, men nå trenger vi mange nye kollegaer! 

Informasjon om stillingene finner du her.
I Opplæringslovens formålsparagraf er det å lese: ”Elevane skal få utfalde skaparglede, engasjement og utforskartrong” Allerede få dager etter at Rikt starter opplæringen ser man at dette som mange trodde var en uoppnåelig visjon bli til virkelighet. Dette har blitt mulig fordi vi tilnærmer oss klasserommet på en måte som ikke har vært gjort før. De spennende resultatene blir snakket om og er årsaken til at både kommuner og enkeltskoler engasjerer Rikt til å stå for skoleutvikling med fokus på økt læring.
Etter hvert har tilbudet fra Rikt utvidet seg kraftig og vi leverer nå spennende konsepter som alle bidrar til å øke elevenes læring. Vi har nå tilbud innen ledertrening, lese- og skriveopplæring, matematikk, koding, spill i skolen, OneNote, elevblogging, temabasert undervisning, læringsstrategier mm.

Etter hvert har vi fått etterspørsel også i barnehager og voksenopplæring noe som vi har levert i en rekke kommuner.
Nylig har vi inngått samarbeid med Interactive Norway som er importør av SMART Board. De har valgt Rikt til partner for å gi opplæring til skolene.

For å kunne komme det voksende behovet i møte er vi nå i gang med å utvide bedriften kraftig. Vi har et mål om 25 ansatte på heltid allerede august 2016. Derfor er vi nå svært interessert i å komme i kontakt med deg som er pedagog og som brenner for å realisere de gode læringsarenaene. Vi har så vidt kommet i gang og står innfor en spennende tid hvor vi skal være med på å utvikle barnehager, skoler og tilbudet til våre nye landsmenn. Vi håper at du også vil være med på denne spennende reisen og ser fram til å høre fra deg!

Her finner du mer informasjon om stillingene.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.