, , ,

Apple inviterer til konferanse, iPad i skolen

iPad i skolen er et tema som blir stadig mer hot. Grunnen er enkel: riktig brukt gir iPad fantastiske pedagogiske gevinster. Vi som til daglig har det privilegiumet å jobbe med iPad ser hvordan barn helt fra første klasse opp til videregående har stor nytte og glede av bruken. Det er moro å jobbe med lærere som forteller at det som vi nå kan løse på en skoletime eller to simpelthen ikke hadde latt seg gjennomføre med tradsisjonelle digitale verktøy fordi det hadde tatt for lang tid. Det er en drøm å kunne lage film med elever helt ned i første klasse. Vi ser barn med lese- og skrivevansker som blomstrer fordi de får en arena som de mestrer.

Slike og andre erfaringer er det Apple nå vil dele med skolene. Dag 1 er for grunnskoler, mens dag 2 er rettet mot VGS. Erling Grønlund fra RIKT vil også delta og dele fra sine erfaringer fra noen av de prosjektene som vi er involvert i.

Konferansen retter seg mot rektorer og beslutningstagere. Deltagerne vil få disponere en iPad denne dagen, dersom man ikke har sin egen. Foruten foredrag i plenum vil det etter lunch være arbeidsgrupper med forskjellig fokus for å kunne gi deltagerne en opplevelse av bruk av iPad som verktøy. Konferansen er kostnadsfri for deltagerne.

Ettersom RIKT er bidragsyter i konferansen har vi anledning til å gi bort noen plasser. Ta kontakt med oss snarest dersom du er interessert i å delta. Det gjør du i meldingsfeltet til høyre, litt nede på siden.

Tirsdag 1. nov: Grunnskoler
Onsdag 2. nov: VGS

Program:

08.30

Registrering Oslo Kongressenter, Folkets hus

10.00

Åpning og velkomst

10.10

Undervisning med Apple Richard Teversham, Apple http://www.apple.com/no/education/

11.00

Interaktiv iPad-demo Erling Grønlund. Ressurs for IKT http://rikt.net/

11.30

Gjesteforeleser Helen Johnson, Flitch Green Academy http://theflitchgreenacademy.co.uk/

12.30

Lunsj og sosial omgang

14.00

Arbeidsgrupper ledet av: Nathan Lowe, Fitch Green Academy
Andrew Rhodes, Int. School of Stavanger

15.30

Neste trinn og avslutning
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.