Appen klar til nedlasting i Appstore

Nå ligger Connectappen tilgjengelig på Appstore. Gledelig for oss selvsagt, men enda mer gledelig for alle brukerne av Connect. Appen er gratis, og det er bare å laste ned.
I førsteutgaven har vi lagt mer vekt på å få på plass det praktiske enn et spennende miljø, det skal vi innrømme.
Nå kan du jobbe i nesten hvilken som helst app på din iPad og velge å åpne dokumentet i Connectappen. Velg mappe og last opp til Connect-serveren, enkelt og greit. Fra webgrensesnittet kan du så dele med de andre brukerne på Connect eller gjøre en innlevering til læreren. Svært praktisk om du skal jobbe videre med dokumentet fra en annen enhet, vise fram eller dele med andre. Du får full oversikt over alle dine filer, og når du ønsker å jobbe videre med dokumentet er det enkelt å laste ned.
Vi har lagt spesielt til rette for at det skal være enkelt å logge inn og ut i appen. Dette er viktig for de mange elever som deler en iPad. Når timen starter, logger man seg inn bare et sted, i appen. Her har eleven tilgang til alle sine filer og laster ned den han trenger. Når timen nærmer seg slutt, lastes dokumentet opp igjen. Nå er det bare et sted å huske å logge ut, Connectappen. For elever som deler iPader har vi vanskelig å se hvordan de kan klare seg uten!

Nå får du også melding på iPaden når det skjer noe på Connect. Det kan være at noen har sendt deg en melding, eller at noen kommenterer på din post. Veldig praktisk når læreren f.eks ønsker å sende en melding til alle elevene. Du kan sende så mange meldinger du vil uten at det koster noe ekstra.

Connect blir ikke til i et laboratorium hvor vi forsøker å simulere virkeligheten. Vi som utvikler Connect er tilstede i klasserommet når elevene tar iPadene i bruk. Vi er der og jobber sammen med elevene og lærerne. Så tilrettelegges Connect for at det skal være så praktisk som mulig å bruke tjenesten. Dette tror vi er den viktigste grunnen til at Connect har blitt det gode verktøyet for så mange elever over hele landet.

Her kan du laste ned appen gratis på Appstore

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.