Som du kanskje har sett så har bloggaktiviteten her gått litt ned i det siste. Dette skyldes ikke at vi henger på latsiden, eller mister piffen, tvert imot. Det skyldes kun at vi har for mye å gjøre til å rekke over alt. Derfor er vi nå også på jakt etter flere medarbeidere. I første omgang er vi på jakt etter lærere som kunne tenke seg å jobbe sammen med oss som freelancere.

Du som vi nå ser etter har spesialisert deg innen et område. Det kan være lese/skriveopplæring, matematikk, spesped, kunst og håndvert eller annet. Det viktigste er at du brenner for og er dyktig innen faget ditt. Du er også interessert i å yte det lille ekstra som skal til for kursdeltagerne dine. Kanskje har du allerede holdt kurs, på egen skole, i kommunen eller større sammenhenger. Du tenker kanskje at det skulle vært moro, men at du ikke føler deg sikker nok på bruken av iPad. Vel, det tar år å bli god i faget, mens kompetanse på iPad hjelper vi deg til å få på plass.

I erfaring er RIKT en sann pioner på sitt felt, og samtidig et ungt selskap med god dynamikk. Alle vi som er engasjert i prosjektet synes det er knallmoro og spennende, noe som gir et godt miljø. Vi vet alle at vi er avhengige av hverandre for å kunne lykkes.

Til å begynne kan vi ikke love deg tett med oppdrag. Markedet er i tidlig fase, men alt tyder på at dette sakte men sikkert øker på. Det er kursholderne våre som genererer resultatene. Derfor tilbyr vi gode betingelser til de som vi ønsker å knytte til oss.

Dersom du kjenner hjertet hoppe litt, og det rykker i fingertuppene etter å skrive noen ord til oss, så gjør det. Du finner et kontaktskjema til høyre litt nede på siden. Bruk dette, og send en melding. Jeg ønsker i første omgang ikke CV, men en enkel henvendelse hvor du forteller om din spesialisering, hvilken sammenheng du står i, hvor du holder til og kort om hvorfor du opplever dette som spennende.

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Erling Grønlund

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.