, ,

Hvor er vi uke 16?

 

Det som er morsomt med å skrive disse ukeoversiktene er at jeg blir fascinert over hvor mange steder og sammenhenger vi faktisk jobber i. Nok en uke reiser vi over hele landet og får være med på å endre skolehverdagen for hundrevis av elever. Ettersom vi har innledet et samarbeid med Interactive Norway om å stå for opplæringen på SMART Board har tilbudet vårt blitt enda bredere. I denne forbindelse er det lærere i Inderøy som vi har gleden av å besøke.

I Giske starter vi opp Valderøy barneskole. Det er kommunens største skole. Vi har allerede hatt to dager med kommunens skolelederne og lederteamene følger oppstarten på Valderøy som et ledd i å forberede satsingen på egen skole. Ikke langt unna starter vi også opp i Herøy på Sunnmøre. Her er det to trinn på to skoler som går i gang.

I Rygge fortsetter vi satsingen på 3 skoler. Det er begynneropplæring med lese- og skriveopplæring som står i fokus her. På Kringsjå skole i Oslo gjennomfører vi siste dag i oppstartsuka for begynneropplæringen. Både i Frogn og Røyken startet vi opp med begynneropplæringen i høst. Vi gleder oss til å se lærerne igjen på oppfølgingsdag.

Fra Time kommune på Jæren har vi hatt besøk av kompetansesenteret som jobber med fremmedspråklige elever. De valgte å ha lærerdagene hos oss i Lillestrøm forrige uke, men denne uken skal vi over til Bryne og modellere sammen med elever og lærere. Også Introduksjonssenteret i Drammen som vi har jobbet med en stund, får besøk av oss denne uken.

Dersom du er skoleleder er du hjertelig velkommen til å bli med en dag for å se hvordan opplæringen foregår og ikke minst de resultatene som oppnås på svært kort tid. Ta kontakt

Kommune Satsing
Inderøy Opplæring i bruk av SMART Board
Giske Oppstart og lærerdager med Valderøy barneskole
Herøy på Sunnmøre Oppstart to trinn på to skoler
Rygge 3 skoler som går i gang med begynneropplæring og fokus på lese- og skrive
Oslo Siste dag i oppstartsuka med begynneropplæringen
Frogn Oppfølging av begynneropplæringen
Røyken Oppfølging av begynneropplæringen
Time Praksisdager med modellering for fremmedspråklige elever
Drammen Videre oppfølging av Introduksjonssenteret med fokus på voksne fremmedspråklige

Hvor vi var i uke 15 ser du her.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.