Les hva Kjell Atle Halvorsen sier om Change! 2019

Vi nærmer oss årets høydepunkt som er konferansen vår Change! i London i januar. Kjell Atle er en del av ledergruppen i Rikt og har hatt ansvaret for rektorutdanningen på NTNU. Vi har tatt en prat med han om konferansen og han forteller også hva han gleder seg til!

Hva kommer til å prege konferansen i 2019?
«Det blir veldig bra å få satt fokus på elevenes rolle i skolens innovasjonsarbeid,» sier Kjell Atle. «Elevene må bli gitt en større rolle og en tydeligere stemme, for det er jo dem det i bunn og grunn handler om. Dette har vært undervurdert for lenge, men ved å sette fokus på dette vil det være med å føre oss fremover. Bidragsyterne i år har konkrete og interessante erfaringer, og vil belyse elevrollen fra forskjellige synsvinkler,» fortsetter Kjell Atle. Konferansen er også et forum der deltakerne får delt sine erfaringer rundt temaet.

Hva vil deltakerne på Change! sitte igjen med etter dagene i London? 
«De som deltar vil dra hjem igjen inspirert av nye tanker og nye innfallsvinkler. Vi ønsker at deltakerne skal være klare til å fortsette sitt eget innovasjonsarbeid med en tydeligere elevrolle og en sterkere elevstemme! I tillegg vil det bli mange andre inspirasjonskilder igjennom BETT, Apples ELS og skolebesøk.» Kjell Atle forteller at han gleder seg mest til å møte deltakerne og få ta del i deres erfaringer, for denne konferansen blir en kilde til gjensidig læring. Programmet blir også ekstra spennende i år, med Sten Ludvigsen, Paul Otto Brunstad, Mari-Ana Jones og Sylvi Josefine Johnsen! 

Vi gleder oss ekstra masse til konferansen vår i London, les mer og meld deg på her! 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.