Det er innholdsRIKT å være kursholder

RIKT jobber med brukerkompetanse i undervisningssektoren og i offentlig og privat næringsliv. Vi leverer alt fra enkeltstående kurs til store prosjekter. I vårt arbeid med skoler har vi alltid økt læring som mål.
Så langt er det spesielt verktøyene iPad og SMART Board som vi har fokusert på.

I det siste året har vi opplevd at etterspørselen etter våre tjenester har økt. Nå er vi på jakt etter deg som har lyst til å være med i dette spennende arbeidet. Vi trenger medarbeidere både innenfor iPad og SMART Board. Vi ønsker at du skal kunne kombinere oppdrag hos oss med din daglige jobb. Derfor er det greit om du ikke kan holde mer enn 2 kurs i semesteret. Er du på jakt etter større utfordringer kan vi også diskutere del- eller heltidsstilling.
Hos oss finner du et sterkt pedagogisk miljø som alle i teamet bidrar til å utvikle.

Vi ønsker å styrke oss innen alle fagområder i undervisningen fra barnehage til høyskole. Vurdering, læringsstrategier og studieteknikk, klasseledelse, spesialundervisning og flipped classroom (omvendt undervisning) er felter som også er spesielt interessante.

Kurs for kursholdere (iPad)


Du som skal være en del av vårt team, må først og fremst brenne for læring. Vi forventer at du har interesse for digitale verkøy i undervisningen. Men det er ikke et krav at du har bred erfaring fra egen hverdag. Det er grunnen til at vi nå tilbyr kurs til deg som ønsker å bli kursholder. Som en del av treningen vil du også ha anledning til å bruke vårt klassesett av iPader på egen skole.

På kurset vil du først og fremst bli trent i bruken av de viktigste appene. Det forventes at du bruker tid mellom kursdagene til bruk av iPad både som et personlig verktøy og i undervisningen. Produksjon av læringsopplegg får en sentral plass i kurset. Dernest vil du bli trent som kursholder.

Kurset starter tirsdag 30 oktober kl 17 på Skedsmokorset med ukentlige samlinger de neste 5 ukene. På kursdagene vil du få enkel mat. Vi holder på til ca kl 20. Kurset er gratis, men det forventes at du etter endt kurs inngår i vårt team av kursholdere. Det er et krav at du har egen iPad.

Interessert? Send oss noen få ord med din e-postadresse i skjemaet til høyre på denne siden så tar vi kontakt.
Vi ser fram til å høre fra deg!

2 replies
 1. Truls Buttingsrud
  Truls Buttingsrud says:

  Hei!
  Dette var spennende. Jeg jobber ved Hønefoss VGS som engelsklærer. Vi er med på et iPadprosjekt, der to av klassene våre har fått låne iPad’er av fylket. Jeg har blitt ganske erfaren med iPaden som administrativt verktøy, men har mye igjen med tanke på pedagogisk bruk.

  Dette kurset deres, er det hver tirsdag i fem uker?
  Ønsker mer info/dialog om dette.

  Vennlig hilsen
  Truls

  Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.