I årets tredje uke har vi oppstart av to nye prosjekter. I tillegg har del kommuner oppfølging av prosjekter som hadde oppstart før jul. Nå er lærerne kommet godt i gang med nytt verktøy og ny metodikk, og klare for å videreutvikle egen praksis ytterligere. Det er alltid hyggelig for oss å vende tilbake til lærergruppene. De forteller om de gode opplevelsene de har hatt med elevene siden vi møttes sist, og om hvordan hele skoler løfter sin pedagogiske praksis på bare uker.

Vi følger opp skoler i Karmøy, Oslo, Tønsberg og Vindafjord kommune. I Karmøy kommune følger vi opp to prosjekter, hvorav ett av dem er for voksenopplæringen. Det er viktig å tilpasse den metodiske bruken av det digitale verktøyet til elevgruppen som skal ta det i bruk, og elever på voksenopplæringen jobber ut fra helt andre mål og forutsetninger enn elever på 5. trinn. Å være bevisst nettopp dette i våre prosjekter gjør at vi kommer lengre på kortere tid, noe våre lærergrupper bekrefter når vi møter dem igjen.

Dersom du er skoleleder er du hjertelig velkommen til å bli med en dag for å se hvordan opplæringen foregår og ikke minst de resultatene som oppnås på svært kort tid. Ta kontakt

Kommune Satsing
 Herøy Oppstart Skoleutvikling
 Karmøy Følge opp Voksenopplæring
 Karmøy Følge opp Skoleutvikling
 Marvik Oppstart Skoleutvikling
 Oslo Følge opp Skoleutvikling, Teglverket, Fernanda Nissen og Løren skole
 Tønsberg Følge opp Skoleutvikling, SMI-skolen i Vestfold
 Vindafjord Følge opp Skoleutvikling

Hvor vi var i uke 2 ser du her.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.