Flere nye prosjekter denne uken! Det første prosjektet med oppstart denne uken er Hauglia skole i Enebakk. To av våre veiledere skal følge både lærerne og elever på 3. trinn. Flora kommune har oppstart med sin andre pulje barnehagelærere. De får besøk av tre veiledere fra Rikt som gjennom uken skal ha både opplæring med pedagogene samlet, så vel som i barnehagene. Også Karmøy ønsker oss velkommen tilbake, og denne gangen er det Voksenopplæringen som står for tur. Det blir spennende å møte flere engasjerte lærere og elever her, i en kommune vi alltid gleder oss over å returnere til. I tillegg skal hele syv av våre veiledere til Nes kommune for å modellere vår tilnærming for lærerne på fem ulike skoler.

Øvrig aktivitet denne uken er å følge opp mange av de satsingene som ble startet opp gjennom vår og høst. Her holder vi fokus på den gode metodiske tilnærmingen, og fordyper oss i ulike emner for å styrke lærerens undervisningspraksis ytterligere.

Dersom du er skoleleder er du hjertelig velkommen til å bli med en dag for å se hvordan opplæringen foregår og ikke minst de resultatene som oppnås på svært kort tid. Ta kontakt

Kommune Satsing
Enebakk  Skoleutvikling, Hauglia skole
Flora Barnehageutvikling, 12 barnehager
Karmøy Skoleutvikling, Voksenopplæring
Kongsvinger Følge opp Skoleutvikling, 6 skoler
Nes Skoleutvikling, 5 skoler
Rygge Følge opp Skoleutvikling, 2 skoler
Suldal  Skoleutvikling, Marvik skole
Ås Følge opp Skoleutvikling, 2 skoler

 

Hvor vi var i uke 41 ser du her.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.