,

Møt oss på NKUL

Å kalle det for vårens vakreste eventyr er kanskje å ta i, men NKUL kommer høyt opp på listen over de hendelser som er verdt å få med seg i mai. I år blir det ekstra spennende ettersom det et mye fokus på såkalte nettbrett. Vel, for de uinnvidde eller de som har valgt feil er dette kanskje et greit nok begrep. Men for oss i RIKT er og blir verktøyet et læringsbrett!

I år er vi sterkt representert på NKUL. Du kommer til å treffe oss på 2 verksteder, 1 sesjon og en produktlansering. På toppen av dette skal også Svarholt skole fra Stamsund fortelle om sine erfaringer med iPad. Dette er en av de skolene som vi har hjulpet i gang i skoleåret som snart er omme. Når vi ikke er opptatt med å fortelle, så finner du Jan og Erling på standen til vår samarbeidspartner Eplehuset. Vi er tydelig merket med vår logo.

Så gleder vi oss til å fortelle skolene om vårt produkt som endelig lanseres. DVS det er jo flere skoler som i stillhet har tatt dette i bruk. Men på NKUL skjer endelig den offisielle lanseringen. Kort fortalt løser Connect alle utfordringer rundt fillagring på iPad som mange skoler har opplevd som vanskelig. Nå kan elevene endelig ta vare på sine prosjekter, og fortsette å jobbe på dette om så på en annen iPad – eller PC/Mac. Men Connect er så mye mer! Det er også et sosialt nettverk som er ekte plattformuavhengig! Her får elever en fantastisk fleksibel plattform for samarbeid. Vi gleder oss til lanseringen.
Du er hjertelig velkommen til R90 kl 14 på torsdag.

Her kan du lese mer om Connect

Oversikt over våre aktiviteter på NKUL

Torsdag

Kl 10.30                iPad verksted for nybegynnere (Rom: R9)

Kl 13.15                iPad verksted for viderekomne (Rom: R9 )

Kl 14.00                Produktlansering Connect (Rom: R90)

Fredag

Kl 11.15                Implementering av brett i undervisningen – Fra stress til suksess (Rom: R2)

Vi anbefaler deg også å få med «iPad Case – Svarholt skole» på fredag kl 10 (Rom: R1)
Torsdag kl 11:30 kan du få med deg Gjennestad VGS fortelle om hvordan det har fungert med iPad til alle elever og lærere siste skoleåret. Gjennestad kjøpte inn 300 iPad og kastet seg ut på vannet i fjor høst.

NKUL program og informasjon finner du her

Huk tak i oss, vi gleder oss til å treffe deg!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.