Selv om iPad er suveren for elever å produsere på, er det ikke like opplagt hvordan elevarbeider deles med andre, eller hvordan de gjøres tilgjengelig på tvers av ulike plattformer. Alle skoler som har tatt i bruk iPad har kjent på behovet omkring fildeling og samarbeid. Følelsen av å være «lukket inne» på hver sin enhet har gjerne meldt seg. Connect løser alt dette. Connect er en møteplass og et filsystem. Møteplass, fordi her samarbeider elever og lærere i prosjekter, deler filer og snakker sammen som i andre sosiale nettverk. Filsystem, fordi vi har integrert en filstruktur som gir deg lagring for alle dine filer. Rett fra din iPad. Du får økt samarbeid, lærIng og fildeling med Connect.

Vi har lagt stor vekt på at Connect skal være trygt å bruke. Derfor er all kommunikasjon mellom Connect og enheten din kryptert. Serverne våre er plassert i Norge i profesjonelt driftsmiljø. I Connect blir det ikke samlet informasjon om brukerne, og uheldige bilder blir slettet, ikke bare gjort usynlige.

Connect er det beste valget for deg som er opptatt av et samarbeidsmiljø som unge kjenner igjen og liker. Her står personvernet i fokus.

Sentrale funksjoner i Connect:

 • Lever inn oppgave til lærer.
 • Last opp direkte fra iPad.
 • Returner ferdig rettede oppgaver til mange samtidig.
 • Effektivt samarbeid i grupper.
 • Få oversikt over hva som skjer.
 • Fleksibel mappestruktur for hver bruker.
 • Lag så mange album du vil.
 • Sosialt nettverk med «liker» og kommentarer
 • Varsling og meldingssystem

RIKT demonstrerer løsningen på NKUL i Trondheim 9-11 mai. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon. Dersom din skole satser på iPad bør du definitivt se nærmere på hvordan Connect øker verdien på investeringen.

Last ned produktark her.

Les om:
Bruk av Connect på Sonans VGS
Connect i iPad musikkprosjekt Skedsmo kommune
Connect brukt under implementering av iPad på vesterøy skole

5 replies
 1. Mads Remvig
  Mads Remvig says:

  Hej Jan
  Jeg er lærer og ikt-vejleder på en skole i Odder i Danmark. I kommunen vor, har alle elever og lærere fået udleveret iPads, i januar, som de må tage med hjem. Ca 250 lærere og 2300 elever.
  Du kan se mere om projektet på min blog. Vi har haft , og har det stadigvæk, store problemer med findeling. Har oprettet et helt netværk med dropbox, men der er mange problemer med vedligehold. Derfor ser connect vældigt spændende ud.
  Jeg vil meget gerne høre mere om det.
  Hvor i Norge bor du?
  Er vej til Oslo, skal fejre 17 maj i Oslo

  Vil meget gerne høre mere om connect

  Mange hilsner

  Mads Remvig

  Svar
  • Jan
   Jan says:

   Hei Mads!
   Jeg bor i Gjerdrum 3 mil utenfor Oslo i retning Gardermoen. Jeg sender deg min kontaktinfo, så kan vi få til å treffes. Jeg og Erling Grønlund har nettopp lansert Connect i det norske skolemarkedet og vi kan gi deg hands on demo, så mye du måtte ønske.

   Vi har skapt Connect fordi vi erfarte tidlig at straks man begynner bruke iPad for fullt i en skole eller kommune, vokser behovet for fildeling og samarbeid rett inn i himmelen. Connect skalerer fint mot en kommune på Odder sin størrelse, men detaljene kan vi snakke nærmere om.

   Svar
 2. Harald
  Harald says:

  Interessant fordi opplasting av filer slett ikke er er en grei sak på iPad. Forstår ikke om dette er en ny LMS eller noe annet. Jeg har brukt en del tid på diverse diskusjonsfora og mange iPadbrukere sliter med filopplasting – noe som Connect nå liksom har løst…?! En del hevder at Safari er problemet, men at de får til filopplasting ved å gå over til browseren iCab. Hvordan fikser Connect filopplasting?

  Svar

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] iPad miljøer. Alle skoler som satser iPad får umiddelbar gevinst av RIKTs løsning. Les mer på RIKT sin blogg. Ikke vil det koste mye […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.