,

Stillinger ledig – Prosjektleder/kursleder

Søknadsfrist: 15 mai
Vi får stadig mer å gjøre og trenger å styrke vårt allerede sterke team med enda flere kursledere. Ser fram til å høre fra deg!
RIKT AS er en ledende nasjonal aktør på pedagogisk implementering av digitale verktøy. I alt vårt arbeid i utdanningssektoren har vi økt læring som et hovedmål. I de prosjekter som vi leverer i det offentlige og private næringsliv er det effektivitet og mobilitet som fokuseres. Siden oppstarten i 2009 har vi levert prosjekter i nesten alle landets fylker.
RIKT AS har utviklet samarbeidsplattformen Connect, som i dag brukes av en rekke skoler og 15 papirløse kommunestyrer.
RIKT AS har satset mye på å realisere gevinster gjennom iPad (iOS) og SMART Board, men vil i framtiden også levere samme sterke prosjekter på andre plattformer. Vi er derfor også interessert i å høre fra deg som har erfaring med andre digitale plattformer i læringen.

RIKT AS har hatt en jevn vekst de siste årene og vi trenger nå å styrke oss med flere medarbeidere. For tiden satser vi først og fremst videre på våre leveranser i utdanningssektoren.

Prosjektleder/kursholder iPad, heltid
Våre prosjekter sikrer at elevene kommer raskt i gang med produksjon og realiserer læringsgevinster allerede første uke. Deretter følger vi skolen i lang tid framover for å sikre videre drift, variasjon og høyt engasjement.
Vi søker personer som kan ta konseptet ut i enda flere skoler og barnehager.

Vi forventer:
– Du er lærer og genuint interessert i alt som styrker læring
– Du har sett verdien av digitale verktøy i skolen og er derfor allerede godt i gang
– Du er en lagspiller som liker å gjøre de andre rundt deg gode
– Du behersker godt bruken av iPad eller SMART Board i klasserommet.

Vi tilbyr:
– En utrolig spennende og meningsfull jobb
– Høy grad av egenutvikling
– Gode lønnsbetingelser
– Gode muligheter til å få sett mye av Norge
– Et spennende og godt kollegialt miljø hvor ped og læring står i sentrum

Tiltredelse ca 15 august.

Vi har base i Lillestrøm sentrum, 6 min å gå fra togstasjonern. Lillestrøm er bare 11 min med tog fra Oslo S. Her er kontorer og kurs/klasserom. Ettersom det er en del reiseaktivitet møtes man ikke daglig, men det er et krav at du bor innen rimelig avstand til Lillestrøm slik at også du kan bidra til å bygge et godt miljø.

Søknad med CV sendes til «erling krøll rikt punktum net». Her kan du også rette spørsmål. Du kan ev benytte skjemaet til høyre for spørsmål.
Vi ser fram til å høre fra deg!

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] for RIKT. Man blir kursholder ved å søke enten som frilanser eller heltids ansatt. Se ev her for utlyst heltidsstilling. Kurset går over 5 uker hvor vi møtes torsdager fra kl 17 – 21. Det vil bli servert enkel […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.