Cathrine underviser lærere på Apple Leadership Tour, feb 2013. Grand hotell, Oslo

I RIKT får vi stadig mer å gjøre i barnehage, grunnskole og VGS. Stadig flere kommuner og fylkeskommuner bestiller våre tjenester. Det betyr at vi nok en gang er på jakt etter gode pedagoger (lærere og førskolelærere) som har lyst til å bli med oss som kursholdere. I høst hadde vi 6 lærere som gjennomførte kursopplegget og ble lagt til gruppen av frilansere. Nå trenger vi ytterligere 10 frilansere og 5 på heltid. Foruten kursholdere på iPad trenger vi også for SMART Board og Windows 8.
For å kunne bli kursholder hos oss krever vi at du gjennomgår kurs for kursholdere. Kurset er gratis, men det er forbeholdt de som blir tatt inn som kursholder for RIKT. Man blir kursholder ved å søke enten som frilanser eller heltids ansatt. Se ev her for utlyst heltidsstilling.
Kurset går over 5 uker hvor vi møtes torsdager fra kl 17 – 21. Det vil bli servert enkel mat slik at du slipper å måtte dra hjemmom først. Første kurskveld blir torsdag 11. april. Det er spesielt moro at dette er noe av det første som skjer i våre nye lokaler i Lillestrøm sentrum, Storgt 25b, bare 6 min å gå fra jernbanestasjonen.

På kurset vil du bli introdusert for de mest sentrale appene som vi bruker i vårt arbeid. Enda viktigere er nok at du får innsikt i vår metodikk. Denne metodikken gjør at skolene kommer svært raskt i gang med å realisere læringsgevinstene.
En del av kurset består i praksis ute hos kunde. Her vil du følge med våre rutinerte kursholdere og få mulighet til å prøve deg litt. Men du blir ikke sluppet på egen hånd før vi opplever at du er klar til dette.

For alle som søker er vi opptatt av at du har erfaring med bruk av digitale verktøy i klasserommet. Det kan være iPad, SMART Board, Windows PC, Mac eller annet.

Søker du jobb som frilanser forventer vi at du kan ta på deg et minimum av 2 oppdrag pr semester.
Dersom du er interessert i stillingen som heltids ansatt kursholder/prosjektleder kan det være greit å kjenne til at oppstart er ca 15 aug, mens avtaler gjøres i løpet av april. Både frilansere og fast ansatte vil gjennomgå samme kurs med oppstart 11. april.

Søknad med CV sendes som e-post til erling krøll rikt punktum net. Her kan du også rette spørsmål om det er noe du lurer på.

Vi ser fram til å høre fra deg!

1 svar
  1. Sturla Enge Hovdal
    Sturla Enge Hovdal says:

    Hei.. Spennende. I gang med å sette i gang iPad prosjekt ved egen skole, Røyken VGS.. Hvordan er mulighetene for å bruke dere i oppstartsfase?

    Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.