Et nytt år er i gang og vi starter årets første uke med nye prosjekter i flere kommuner. Sammen med Microsoft og Bankgata skole i Bodø går vi i gang med et spennende prosjekt. Elever og lærere har jobbet 1:1 med Microsoft Surface en god stund, og ønsker nå å øke læringsutbyttet ytterligere gjennom vår metodiske ramme. Vi gleder oss til å se hva vi kan få til sammen!

Vi har også oppstart av prosjekt i Brønnøy kommune hvor både Salhus skole og Voksenopplæringen står for for tur. Kongsvinger har oppstart med nok en ny pulje hvor syv av våre veiledere har opplæring sammen med lærergruppene, samt modellering i klasserommet sammen med eleven.

I tillegg har vi oppfølging av våre prosjekter i kommunene som gikk i gang i høst; Kongsvinger, Bodø, Rygge, Nes og Klepp kommune vil få besøk av oss. I løpet av disse dagene vil vi fordype oss i nye tema der fokuset ligger på den gode metodiske tilnærmingen, hvor lærerne vil jobbe med å styrke sin undervisningspraksis ytterligere.

Dersom du er skoleleder er du hjertelig velkommen til å bli med en dag for å se hvordan opplæringen foregår og ikke minst de resultatene som oppnås på svært kort tid. Ta kontakt

Kommune Satsing
Bodø Skoleutvikling, Bankgata skole
Bodø Følge opp Skoleutvikling, Hunstad skole
Brønnøy Oppstart Skoleutvikling
Klepp Følge opp Skoleutvikling
Kongsvinger Oppstart Skoleutvikling, pulje 3
Kongsvinger Følge opp Skoleutvikling, pulje 2
Nes Følge opp Skoleutvikling
Rygge Følge opp Skoleutvikling
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.