Greie omgivelser for konferanse!

Det som skjer i Norge på iPad har nå begynnt å få interesse også utenfor våre grenser. Denne uken deltar Erling på Apples konferanse i Valencia, Spania.
Også i Spania får iPad stor interesse som pedagogisk vertøy, og begge dagene er fulltegnet. I Spania er andelen private skoler høyere enn det som vi er vant med, og det er særlig disse som viser initiativ til å tenke nytt. Det er ikke mange skoler som er i gang, og mange er derfor svært takknemlige for å få denne anledningen til å orientere seg. Lite er spart for å gi skolelederne en stor opplevelse. Alle får selvsagt disponere en iPad denne dagen. Omgivelsene er fantastiske og det smilende vertskapet sørger for at alt går som smurt.

Raul Santiago leder workshop med stor entusiasme

Begge dagene har likt innhold, og skolelederne blir tatt gjennom et intenst program. For en normann som er vant med å planlegge 45 min økter og så pause, blir programmet litt vel intenst. Men det synes ikke å legge demper for entusiasmen her. Dagen er full med nyttige tips og presentasjoner. Men det kanskje mest verdifulle er workshoppene hvor deltagerne får anledning til å teste på egen hånd.
Til slutt er det min jobb å runde av dagen med erfaringer som vi har gjort i Norge. Det er moro å kunne stille med en rekke filmklipp, bilder og erfaringer fra de mange prosjektene som vi er involvert i her hjemme. Og selv om både kultur og skolesystem er forskjellig så viser alle smilene jeg får sammen med de nikkende hodene at likheten nok er større enn forskjellene.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.