, , ,

Løp og kjøp!!!

LØP og kjøp! Røverkjøp på Elkjøp til kun kr 799!


Denne posten ble skrevet 3 juli, da hadde Elkjøp tilbud. I dag 18 juli fant jeg samme tilbud på Spaceworld. Jeg endrer derfor dato i denne posten til dagens. Nå er det bare å skynde seg før de blir utsolgt!

Jeg hadde lest at Logitech s715i iPod høyttalere skulle låte bra – de har gjort det riktig så godt i en rekke tester bl.a Lyd og Bilde. Men jeg var uforberedt på hva som ventet meg. Jeg har hatt mer enn et par små reisehøyttalere og derfor en klar formening om hva en kunne forvente. Min forrige Logitech MM50 som hadde fått mye skryt, gikk føyken så til denne sommeren trengte jeg ny. Kort prosess – bare å finne fram til billigste utsalgssted. De er relativt dyre – opp til 1.500 og jeg har lenge vært i tvil om de er verdt pengene. Et par raske søk og jeg fant ut at Elkjøp Paceworld hadde dem til kun kr 799. Jeg løp av gårde og fikk sikret meg et sett. Jeg har forhandlerstatus hos noen av Norges største importører, men det hadde blitt dyrere

Vel hjemme var det bare å sette på strøm, sette inn min iPod (går også med iPhone) og så starte opp. Det som skjedde nå var jeg totalt uforberedt på – dette låt mektig. Jeg kunne ikke tro min egne ører. Noe så heftig fra noe så lite. De spiller vesentlig større enn hva den fysiske størrelsen skulle tilsi. Hakeslippet var totalt. Dette er noe som jeg gjerne kunne ha på skrivebordet for å høre på musikk når jeg jobber. Dette er noe som jeg definitivt vil ha med meg når jeg skal holde kurs og innlegg om iPad rundt forbi. Helt utrolig lyd for størrelsen og pengene.

Lyden er ikke nøytral – her er bass prioritet, men det låter altså allikevel bra. Diskanten er også godt framhevet noe som gjør at detaljene kommer godt fram. Når en senker volumet endrer lydbildet seg, og da blir detaljene borte i basståka, men så lenge en har lyttevolum og mer enn det – låter dette rett og slett engasjerende. Jeg har med meg noen filmer på iPad til ferien – og nå er lyden også sikret ettersom det bare er å koble til med mini jack! Håper på litt regn også…

Elkjøp har som sagt supertildbud nå til 799. Rekker du ikke deres tilbud får du ta til takke med Spacesworld sin tilbudspris på 1.199. LØP og kjøp. Dette kommer du ikke til å angre på.

PS
Det sies at de spiller litt mindre engasjerende når de går på batteri – for ikke å tømme batteriet, men det har jeg ikke rukket å teste ennå. Det går også an å koble til andre enheter med vanlig 3,5mm jack, men jeg har ikke testet lyden på dette heller.

PSII
Nå har jeg med meg musikk på badet også – HERLIG. Og de låter engasjerende også på batteri!

Og du – her som ellers. Dersom du liker posten så gi den en tommel opp på toppen av posten. Da er sjansen større for at det blir mer stoff som dette. Samtidig hjelper du flere å finne fram til hva som er bra. Eller en tommel ned om du ikke liker det.

3 replies
  1. Erling
    Erling says:

    🙁
    Jeg dro på Elkjøp for å kjøpe et sett til (til badet), men nå var prisen plutselig 1.295. Dette var et tilbud som varte forrige uke. Det som jeg imidlertid fant ut er at de er villige til å selge til «webpris» som er 995. Så prøv å prute litt. Høyttalerne er fortsatt verdt pengene, og vel så det!

    Svar

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.