, , , ,

MaxiYatzy til din iPad

MaxiYatzy til iPad

Denne posten har 2 mål. Det ene er opplagt – å gi deg mulighet til å kombinere iPad og familie. Det andre er å avlive enhver myte om at iPad ikke egner seg til produksjon.
Som du ser av bildet under så er mitt kontor for øyeblikket rimelig mobilt.
Jeg befinner meg i Romania, i et hus som jeg har på landsbygda, 150 km fra hovedstaden Bucuresti. Selv her ute er det 3G mobilt Internett, og jeg har selvsagt skaffet meg et lokalt SIM for å ha billig Internett til min iPad. Som jeg har fortalt i en annen post har jeg reist på ferie i år uten PC. Men med ipad har jeg uansett alt jeg trenger for å jobbe effektivt, om det trengs.

Ettersom det er for varmt for hoderegning og vi spiller en del, tenkte jeg at det var greit å sette opp et regneark med MaxiYatzy. Numbers er brukt, og så eksportert til Excel format.
Filen ble så lastet opp til server, og gjort tilgjengelig for deg gjennom denne posten. For at du skal kunne spille trenger du fortsatt 6 terninger og alle «prikkene» som følger med når du kjøper spillet. Gevinsten er altså at du fortsatt kan bruke iPad selv om du er sammen med familien 🙂
Trykk på linken under, og regnearket åpner seg i browseren (Safari). Foreløpig er du i visningsmodus, og du trenger å åpne filen i et annet program, som f.eks Numbers eller DocsToGo. Det er enkelt, bare trykk med en finger midt på siden med MaxiYatzy, og du får opp en knapp i øvre høyre hjørne «Åpne i…» Her velger du ditt favoritt regneark.
Spill MaxiYatzy på din iPad!

Mobilt kontor

Direkte har dette kanskje lite med jobb og skole å gjøre. Men tar du tanken litt videre er det ikke noe problem å jobbe og dele avanserte regneark på samme måten som dette enkle. For deg som lurer på om iPad er brukbar i jobb og skole, så håper jeg denne posten tok deg et skritt nærmere en konklusjon.

Nå er det klart at jeg har en del infrastruktur i bakgrunnen som du kanskje ikke har, men det er jo noe du kan be arbeidsplassen/ skolen om å opprette.

Og du, husk å stem på denne posten øverst på siden. Det er viktig fordi du hjelper andre til å finne fram til de gode postene.
Så er det mer inspirerende for meg. Ikke rare prisen å betale for alle de måltidene som serveres her – forøvrig gratis! Takk!

Hele denne posten med alt innhold samt opplasting til server er gjort kun med bruk av iPad.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.