Vimeo for iPhone

Vimeo for iPhone

Ettersom jeg brukte litt tid til å finne ut hvordan det er enklest å legge video til bloggen så har det kanskje også interesse for deg. Litt tidligere har jeg delt hvor enkelt det var å lage et videoprosjekt med iMovie på iPad. Det kan du lese her. Det finnes også apps for å overføre klipp og bilder mellom iPhone og iPad. PhotoSync er en av dem. Den har jeg kort presentert her.

Det finnes noen plugins som gir deg mulighet til å vise video som du har liggende på egen server, men de som jeg fant var ikke intuitive i bruk. Så jeg opprettet konto på Vimeo. Dette er en videodelingstjeneste ala YouTube. Deretter lastet jeg ned gratis Vimeo applikasjonen for iPhone. Finnes ennå ikke egen for iPad, men det er jo ikke noe i veien for at du installerer iPhone appen på iPad. Videoprosjektet hadde jeg allerede eksportert fra iMovie til bildegalleriet på min iPad. Når du åpner Vimeo applikasjonen for første gang, kan du opprette bruker eller logge deg inn om du har konto fra før. Så er det bare å laste opp filmen til din egen konto.

Siste stepp, å legge filmen til bloggen er latterlig enkelt. Du kopierer adressen til din video på Vimeo (fra adressefeltet i browseren), og limer dette rett inn i posten din der du ønsker å ha den. Resten tar WordPress seg av. Så som dette:

2 replies

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] kan du se filmen og lese litt om hvordan jeg gikk fram i iMovie. Her kan du se hvordan jeg fikk embedded filmen i WordPress. Categories: iPad, Program (Apps) Tags: App, iPad, produktivitet, Video […]

  2. […] kan du lese mer om PhotoSync Her kan du lese om hvordan jeg publiserte filmen på […]

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.